• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.100

Toz taşınımı Haberleri

Toz taşınımı haberleri ve güncel Toz taşınımı gelişmeleri, Toz taşınımı ile ilgili tüm video, Toz taşınımı fotoğrafları ve Toz taşınımı haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Dicle Üniversitesi’nde Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit, toz taşınımı etkisi altında olan Diyarbakır, Mardin, Şırnak ve Batman için uyarıda bulundu.

DİCLE

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde etkisini gösteren toz bulutları görüş mesafesinin kısalmasına neden olurken, ilçe için yağış uyarısı yapıldı.

GÜNCEL

Son günlerde birçok yerde etkisini gösteren toz taşınımı bölgede Diyarbakır, Şanlıurfa ve Şırnak’a bağlı ilçelerde yeniden başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır dahil bazı şehirleri birkaç gündür Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşımının etkisi altında bulunurken, Gazi Yaşargil Hastanesinden uyarı geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır yaz mevsimine girmeden yaz aylarındaki sıcaklığı yaşamaya başladı. Meteorolojiden uyarılar geldi, sıcaklıklar 30 dereceleri görmeye hazırlanıyor.

GÜNCEL

Meteoroloji'nin uyardığı Çankırı'da beklenen olumsuz hava koşulları ve toz taşınımı nedeniyle öğleden sonra okulların tatil edildiği açıklandı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji, Diyarbakır için uyarıda bulunarak, bu gece saatlerinden itibaren “toz taşınımı” uyarısında bulundu.

GÜNCEL

Afrika’dan gelen toz taşınımı için Bursa Valiliğinden uyarı geldi, görüş mesafesi düştü şehirdeki arabalar toza büründü.

GÜNCEL

Mardin’de etkili olan fırtına sonrası gökyüzü sarı renge büründü. Trafik akışı, görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle yavaşlarken, fırtınanın gece saatlerine kadar...