• USD 32,26
  • EUR 34,86
  • ALTIN 2.429,33
  • BİST100 10.056
  • BTC 62.430

Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu tarafından alınan karara göre Kütahya'da 1 Temmuz ve 30 Eylül tarihleri arasında ormana giriş ve...

KULP

Diyarbakır Kulp’ta çöp alanında sürekli çıkan yangın nedeniyle dumanlar mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.Kulp’ta çöp alanında sürekli çıkan yangın nedeniyle dumanlar...

GÜNCEL

İstanbul Kağıthane’de üç katlı iş yerinin ikinci katında yer alan tekstil makinelerinin alev almasından dolayı yangın çıktı.

GÜNCEL

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde meydana gelen yangınla ilgili valilikten açıklama gelirken, ekiplerin çalışması sonucu yangın söndürüldü.

SON DAKİKA

Tunceli Çemişgezek’te henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında cami kullanılamaz hale gelirken, yangının sıçradığı ev ise büyük ölçüde zarar...

GÜNCEL

İstanbul Sultangazi'de ocakta unutulan yemek sebebi ile 5 katlı binada yangın çıktı, yoğun duman sebebiyle üst katlarda 3 kişi mahsur...

SON DAKİKA

Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

BİSMİL

Diyarbakır Bismil’de bir evde yangın çıktı. Ekiplerin zorlu müdahalesi sonrası yangın sündürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.

BİSMİL

Diyarbakır’da çırçır fabrikasının çatısına yağmur sırasında yıldırım düştü, 120 ton presli pamuk balyası yanarak kül oldu.

BAĞLAR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde seyir halinde olan bir ticari taksi aniden alev alarak yanarak kullanılmaaz hale geldi.

SON DAKİKA

Çorum'da bir köyde çıkan elektrik arızasından yangın çıktı. Yangında yaklaşık 55 koyun ölürken, 1 ev ile ahır yandı.

ERGANİ

İstanbul'daki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden 29 kişiden biri olan elektrik teknisyeni Hüseyin Ak, memleketi Diyarbakır Ergani'de toprağa verildi.

SON DAKİKA

İstanbul Valiliği'nin Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayatını kaybedenlerin sayısı 25’e yükselmiştir. 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.

SON DAKİKA

İstanbul Şişli'de bulunan 16 katlı bir binanın zemin katında yer alan gece kulübünde yangın çıktı. Yangında çok sayıda kişi hayatını...

SON DAKİKA

Mardin'in Artuklu ilçesinde park halindeyken motor kısmından alev alarak yanan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

KAYAPINAR

Diyarbakır’da 11 katlı apartmanın çatısında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 itfaiye erinden biri düşerek ağır yaralandı.

SON DAKİKA

Anadolu Partisi 2015 yılında kapanmıştı şimdiyse partinin Çankaya İlçe Başkanlığında çıkan yangın paniğe sebep oldu. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA

Adıyaman’da kalıcı konutların yapıldığı TOKİ bölgesinde işçilerin kaldığı 3 katlı konteyner yatakhanede yangın çıktı.

SON DAKİKA

Diyarbakır 3. Sanayi Sitesindeki bir oto boya dükkanının bacasında yangın çıktı, 3 işçi dumandan etkilendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir işyerinin bahçesindeki ahşap depoda çıkan yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar’da iki aracın çarpıştığı kazada ticari taksi alev aldı. Üç kişinin yaralandığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÜNCEL

Batman’da, Pazar tezgahları henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alarak yandı. İşte detaylar...

KAYAPINAR

Diyarbakır’da ana okul öğrencilerine yangınlara karşı alınacak tedbirler ve yangın yerinde nasıl davranılması gerektiği ile ilgili eğitim verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 6 katlı apartmanın bacasında çıkan yangın birinci kattaki eve sıçradı.

GÜNCEL

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, piyasa değeri 5 milyon TL’den fazla olan bir köylünün sulama boruları kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nin hasar gören yangın merdiveninin yıkımı başladı. İşte detaylar...

GÜNCEL

Elazığ’da bir lokantanın bacasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. İşte detayları...

GÜNCEL

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çiçeklik yapan esnaf Yusuf Mardinli'ye ait iş yerinde helyum dolu balonların ampule temas etmesiyle yangın meydana geldi.

GÜNCEL

Geçtiğimiz günlerde de Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana gelen olayın bir benzeri bu gece saatlerinde Antalya’da yaşandı.

GÜNCEL

Hakkari’de tek katlı toprak evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü ve kontrol altına alındı.