• USD 32,23
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.416,67
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.000

Yüksekova Haberleri

Yüksekova haberleri ve güncel Yüksekova gelişmeleri, Yüksekova ile ilgili tüm video, Yüksekova fotoğrafları ve Yüksekova haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kadınlar 2’nci Ligi’nde Şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı...

GÜNCEL

Yaz aylarının gelmesine doğru Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yılan Pınarı bölgesinde bürü halinde güneşlenen yılanlar Brezilya’nın Yılan Adası’nı andırdı.

SON DAKİKA

Van- Yüksekova karayolu, Yeniköprü mevkiinde yaşanan heyelan sonrası yeniden kapandı. Heyelan sonrası yolun açılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

SON DAKİKA

Hakkari Yüksekova’da heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu bir köyün şehirle bağlantısı kesildi. İşte detaylar…

GÜNCEL

Hakkari’nin yüksek kesimlerinde hayvancılık yapan besiciler, Nisan ayına sayılı günler kala bitmeyen kış zorluğuyla mücadele ederek hayvanlarına bakıyorlar.

SON DAKİKA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı İran sınırında yer alan Onbaşılar köyünün Ağaçlı mezrasında etkili olan sağanak nedeniyle Hirmin Deresi’nin taşması sonucu...

GÜNCEL

Meteorolojinin Diyarbakır Batman Mardin Urfa Antep Siirt Bitlis Muş Hakkari Şırnak için uyarıları sonrası meteorolojik kaynaklarda eklemelerini yapıyorlar.

GÜNCEL

Hakkari Yüksekova'da 1.7, 2.9 ve 2.1 büyüklüğünde 3 artçı deprem medyana geldi. Deprem Dağlıca köyünde hissediliyor.

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çarşı merkezi, Ramazan ayının gelmesiyle renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar…

GÜNCEL

Türkiye Ramazan ayının ilk sahuruna iki depremle beraber uyandı. Birisi Hakkari Yüksekova diğeri Samsun depremi oldu.

GÜNCEL

Prof. Dr. Naci Görür başta olmak üzere birçok uzman isim Hakkari Yüksekova'ya dikkat çekiyordu. İlk sahura depremle uyandılar.

GÜNCEL

Diyarbakır Batman Şırnak’tan da misafirlerini ağırlamaya devam eden ve Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan kayak pisti için dönüşüm çağrısı yapıldı.

GÜNCEL

Hakkari‘nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen 4.4 depreminin ardından uzmanlar Prof. Naci Görür ve Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan uyarılar geldi.

GÜNCEL

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 5 metreyi aşan karda yapılan çalışma sonucu açılan yollar tünelleri andırıyor.

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğünde deprem korkuturken vatandaşlar kendini dışarıya attı.

GÜNCEL

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vali açıklama yaptı...

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde esnaflık yapmakta olan İslam Geçirgen, Maraş merkezli depremler sonrası köy köy gezdi ekmek dağıttı.

GÜNCEL

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vali açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen yoğun kar yağışı sebebiyle Dağlıca bölgesinde çığ düştü, ekipler temizlik için mücadele etti.

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tarihi geçmiş bir kamyon dolusu gıda malzemesi imha edildi.

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen yoğun kar yağışı sonrası uçak seferleri iptal edildi. İşte tüm ayrıntıları…

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar savaşçıları tarafından yollarda kepçe boyunu geçen karla mücadele çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışları sonrası yollar kapanmış ekipler de çalışmalarını gece demeden gündüz demeden sürdürmeye başlamıştı.

DİYARBAKIR

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyünde görüldü Diyarbakır Bingöl Tunceli gibi illerin özellikle de ilçelerinde vatandaşlar daha dikkatli olmalı.

GÜNCEL

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar yağışı gece boyunca devam etti. Kardan dolayı ilçeye bağlı 180 yerleşim yeri ile ulaşım sağlanamıyor.

GÜNCEL

Sisin yoğun bir şekilde etkili olduğu ve görüş mesafesinin de 10 metreye kadar düştüğü Hakkari Yüksekova’da hayat adeta buz kesti.

GÜNCEL

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bugün gerçekleşecek uçak seferleri hava muhalefetinden dolayı iptal edildi.

GÜNCEL

Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova merkezli 4.4 ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerin ardından yapılan saha taramalarında 28 ev ve 1 ahırın...

GÜNCEL

Hakkari Yüksekova’da yaşanan deprem sonrası uzman isim Mustafa Toker’de açıklamalar yaptı. Toker, ortam çok kritik bir bölgedir dedi.

GÜNCEL

Hakkari’ın Yüksekova ilçesinde meydana gelen peş peşe depremlerin ardından vatandaşlar kendilerini dışarı atarak, ateş yakıp beklemeye başladı. Öte yandan Yüksekova’da...