Ordu Hayat’ın haberine göre Perşembespor ile Çarşambaspor arasında, futbolseverlerin merakla beklediği büyük rekabetin heyecanı doruğa yükseldi. 26 Kasım Pazar günü oynanacak maç öncesinde taraftarlar şimdiden nefeslerini tuttu.

Perşembespor ile Çarşambaspor arasındaki bu mücadele, Türk futbol tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir heyecana sahne olacak. Sosyal medyada hızla yayılan etiketler ve yorumlar, bu maçın şimdiden gündemin en önemli konularından biri haline gelmesini sağladı.

Ligdeki performanslarıyla dikkat çeken her iki takım da müsabakaya iddialı hazırlanıyor. Hem Perşembespor hem de Çarşambaspor’un 10 puanı bulunuyor.

Perşembespor, oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, Çarşambaspor ise aynı sayıda galibiyet ve mağlubiyetle 11 puan topladı. Gol istatistiklerinde de benzerlik göze çarpıyor; Perşembespor 10 gol atarken, Çarşambaspor 9 golle onu takip ediyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor ile Perşembespor kulüpleri ligin 7. haftasında birbirlerine rakip olacaklar.

26 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşma, sosyal medyada günler öncesinde gündem konusu oldu.

İki komşu il olan Ordu ve Samsun’un ilçe takımlarının oynayacağı müsabaka hem fiziki olarak hem de isim olarak birbirlerine yakın olması dikkat çekerken, sosyal medyada komik paylaşımlar da yapıldı.

Sosyal medyada yapılan bazı komik paylaşımlar şu şekilde:

“Kazanan cuma namazına gidiyor.”

Naci Görür 3 şehri uyardı! “Endişe ettiğimiz yer…” Naci Görür 3 şehri uyardı! “Endişe ettiğimiz yer…”

“Sonucu senden cuma ya da cumartesi günü öğreniriz.”

“Perşembespor’un galip geleceği Çarşambaspor’dan belli.”

"Sheffield Thursday - Sheffield Wednesday maçı bu.”

Esprili paylaşımlar oldu

Eğlenceli bir detay da, maç öncesinde yapılan esprili tahminler. Bazı taraftarlar, " Perşembe gününü uğurlu gün sayanlar maçı Perşembespor'un kazanacağını" belirtirken, "Çarşamba gününü sevenler ise Çarşambaspor'un galip geleceği" yorumunu yapıyor. Ancak sporseverlerin yüzde 80'i maçın berabere biteceği görüşünde.

Perşembespor-Çarşambaspor müsabakası 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 14:00’te Perşembe İlçe Stadı’nda oynanacak.

Editör: Mücadele Gazetesi