TFF 1.Lig'in iddialı ekibi Alagöz Holding Iğdır FK, sezon öncesindeki hazırlık dönemini tamamlayarak ligi beklemeye başladı.

Kulüp Başkanvekili Fazıl Alagöz, “Çok iyi bir kamp süreci geçirdik. Sarıyer maçıyla beraber inşallah hayalini kurduğumuz Süper Lig yolculuğuna başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Amedspor'un yıldız ismiydi: Şanlıurfaspor'a imza attı
Amedspor'un yıldız ismiydi: Şanlıurfaspor'a imza attı
İçeriği Görüntüle

Süper Lig hesapları yapan Iğdır FK, 9 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da kendi saha ve seyircisi önünde Sarper'i konuk ederek zorlu lig maratonuna başlayacak.

3 etaplı kamp dönemiyle lige hazırlanan Yeşil-Beyazlı takımda herkes ilk maçı bekliyor.

ALAGÖZ: “BİZİM BİR HAYALİMİZ VAR”

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Kulüp Başkanvekili Fazıl Alagöz, hedeflerinin şampiyonluk olduğuna vurgu yaparak taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Alagöz, “Bizim bir hayalimiz ve hedefimiz var. 5 yıl önce amatör ligde başlatıp buraya kadar getirdiğimiz hikayeyi Süper Lig'le taçlandırmak istiyoruz. Takımımız bu hedefe ve mücadeleye hazırdır. Sarıyer maçıyla beraber bu zorlu maratona başlıyoruz. Kazanarak başlamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı desteğe davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi