Diyarbakır’da oynanan Amedspor – Sakaryaspor karşılaşmasında Eğil Akalan Okulu 3/B sınıfı öğrencileri unutulmaz bir gün yaşadı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nun davetlisi olarak maçı tribünden izleme fırsatı bulan minikler, hayatlarında ilk kez bir futbol karşılaşmasının heyecanına ortak oldu.

Eğil’den gelen öğrenciler, Diyarbakır Valiliği’nin konuğu olarak stadyumda ağırlandı. Tribünde takımlarına coşkuyla destek veren çocuklar, sporun birleştirici gücünü ve takım ruhunu yerinde deneyimledi.

Karşılaşmayı çocuklarla birlikte izleyen Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emre Asiltürk ve Av. Nur Sümer Seydaoğlu, tribünde öğrencilerle yakından ilgilenerek onların heyecanına ortak oldu.

Amedspor’da ‘büyü’ bozulmadı: Liderlikten oldu!
Amedspor’da ‘büyü’ bozulmadı: Liderlikten oldu!
İçeriği Görüntüle

Çocukların büyük sevinç yaşadığı anlarda sporun hem fiziksel hem de ruhsal gelişim açısından önemine dikkat çekildi.

Kaynak: Haber Merkezi