Ünlü şarkıcı Koray Avcı, İstanbul’u terk ederek Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’e yerleşti. Şehir hayatının yoğun temposundan sıkıldığını belirten Avcı, sade yaşam tarzıyla hayranlarını şaşırttı.

Diyarbakır Büyükşehir o şehre otobüs gönderiyor: İşte ismi
Diyarbakır Büyükşehir o şehre otobüs gönderiyor: İşte ismi
İçeriği Görüntüle

“CUMA PAZARINDA TEZGAHIM VAR”
Sanatçı, Göcek’te sakin bir hayat sürerken hem dinleniyor hem de yeni besteler üzerinde çalışıyor. Avcı’nın en dikkat çekici uğraşı ise Fethiye’deki cuma pazarında tezgâh açması oldu.
Ünlü şarkıcı, zaman zaman pazarda karpuz satarak farklı bir deneyim yaşadığını dile getirerek, “Fethiye’de cuma pazarında tezgâhım var. Canım istiyor karpuz satıyorum. Bunu nerede yapacaksın İstanbul’da?” sözleriyle, ünlü olmanın getirdiği kısıtlamalardan uzak, doğal bir yaşam arayışında olduğunu vurguladı.

DİYARBAKIR’DAKİ KONSER TARİHİ BELLİ OLDU
Koray Avcı, yeni yaşamını sürdürdüğü Göcek’ten sahnelere de dönüyor. Sanatçı, 19 Aralık 2025 Cuma günü saat 21.00’de Diyarbakır Sezai Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi