Almanya, Fransa ve Hollanda ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunu açıkladı. Urfalı futbolcu Deniz Undav’ın “Kürdüm” diyerek Türk Milli Takımı’nı reddettiği öğrenildi. Kürt futbolcu Deniz Undav ilk kez Almanya Milli Takım daveti aldı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart'ta attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine toplayan Deniz Undav'ın milli takım performansı şimdiden merak ediliyor.

Almanya Milli Takımı, 23 Mart Cumartesi günü saat 23.00'te Fransa ve 26 Mart Salı günü 22.45'te Hollanda ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

DENİZ UNDAV KİMDİR?
19 Temmuz 1996 tarihinde Almanya'nın Achim kentinde Urfalı Kürt bir ailede dünyaya gelen Deniz Undav, futbola TSV Achim altyapısında başladı.

Werder Bremen, SC Weyhe ve TSV Havelse formalarını da giyen 25 yaşındaki forvet, 2015 yılında TSV Havelse ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Türk ve Kürt futbolcu Almanya’nın 2024 kadrosunda yer aldı! Türk ve Kürt futbolcu Almanya’nın 2024 kadrosunda yer aldı!

Daha sonra geldiği Belçika kulübü Union SG'de 33 maçta attığı 25 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu performans onu Brighton & Hove Albion kulübüne yani Premier Lig'e taşıdı.

Sezon başında 12 milyon satın alma maddesiyle Stuttgart'a 1 yıllığına kiralanan genç futbolcunun Ada'ya geri dönmeyeceği, alman ekibinin satın alma opsiyonunu kullanacağı belirtiliyor.

Deniz Undav'ın bu sezon 10 maçta 8 golü ve 2 asisti bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi