TFF 1. Lig’de mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor transfer çalışmalarını sürdürürken, Belçika'nın Beerschot VA takımında 2 yıldır oynayan ve sezon sonu veda eden Kürt futbolcu Welat Cagro’yu istedi.
Amedspor taraftarları, takımına veda mesajı paylaşan Cagro’ya “Come To Amed” yorumları yapıyor. Ayrıca sezon başında da Cagro gündeme gelmişti.
WELAT CAGRO KİMDİR?
Belçika’da Jupiler Pro League’de son 2 yıldır Beerschot formasını giyen merkez orta saha oyuncusu Welat Cagro bu sezon oynadığı 20 resmi maçın 11’ni ilk 11’de başladı. Ayrıca 2 gol kaydeden Cagro, 2 kırmızı ve 7 sarı kart gördü.
Brüksel'in Schaerbeek kentinde doğan Cagro, Anderlecht tarafından keşfedildiği yerel kulübünde futbola başladı. Daha sonra sırasıyla Mechelen ve Oud-Heverlee Leuven'in gençlik akademilerinde de oynadı ve 2016'da Gent'e imza atarak genç takımlarına katıldı.