Malatya’nın Battalgazi ilçesinde gece yarısı bir araç içerisinde bir araya gelen eski sevgili oldukları belirtilen iki genç, yaşadıkları sert tartışmanın ardından akılalmaz bir karara imza attı.
Tartışmanın büyümesi üzerine önce 18 yaşındaki genç kadın, hemen ardından ise 20 yaşındaki erkek arkadaşı yaklaşık 7 metre yükseklikteki istinat duvarından peş peşe aşağı atlayarak ağır yaralandı.
ARAÇ İÇİNDEKİ TARTIŞMA DEHŞETLE BİTTİ
Olay, gece saat 03.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi Bahçebaşı Evleri mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce yollarını ayıran M.T.G. (20) ile kız arkadaşı Z.Y. (18), durumlarını konuşmak ve görüşmek üzere bir otomobilde bir araya geldi. Araç içerisinde konuşmaya başlayan ikili arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Gerilimin hızla tırmanması üzerine sinir krizi geçiren Z.Y., aracın dışındaki yaklaşık 7 metrelik istinat duvarından kendini boşluğa bıraktı. Kız arkadaşının arkasından atladığını gören M.T.G. de hiç tereddüt etmeden duvarın üzerinden peşinden atladı.
EKİPLER SEFERBER OLDU: YARALILAR TIP MERKEZİNDE
Gecenin karanlığında düşme seslerini ve çığlıkları duyan çevredeki vatandaşlar, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) görevlisi sevk edildi. İstinat duvarının altındaki zorlu alandan ekiplerin yoğun çalışmasıyla çıkarılan yaralı iki genç, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnönü Üniversitesi Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücutlarında kırıklar ve yaralanmalar olan gençlerin tedavisi sürerken, emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.




