Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Artuklu ilçesinde yürütülen içme suyu altyapı çalışmaları nedeniyle önemli bir trafik düzenlemesi yapılacağını duyurdu.
KAPATILMA SEBEBİ BELLİ OLDU
Kapatılması planlanan Diyarbakır Bulvarı için sebep belli oldu. Buna göre, Mardin İçme Suyu Projesi kapsamında yürütülen yatay geçiş ana hat döşeme çalışmaları sebebiyle bulvarın kapatılacağı duyuruldu.
Öte yandan yol bu akşam (3 Aralık Çarşamba) saat 21.00 itibariyle geçici olarak kapatılacak.

BELİRLENEN ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
MARSU, sürücülerin mağdur olmaması için alternatif yolları da açıkladı. Buna göre, alternatif yollar şu şekilde:
Mardin'den Diyarbakır istikametine gidenler için 112 Acil Çağrı Merkezi'nin yanından geçen yol alternatif olarak sunulurken; Diyarbakır'dan Mardin istikametine gidenler için ise Vefa Evleri Kavşağı alternatif olarak sunuldu.





