Rûdaw’a konuşan Kürt teknik direktör Mesut Meral, Amedspor’un sadece bir spor kulübü olmadığını, arkasında çok büyük bir toplumsal desteğin bulunduğunu vurgulayarak göreve hazır olduğu mesajını verdi.
Mesut Meral:
— Mücadele (@MucadeleGzt) April 20, 2026
Amedspor ile iletişim halindeyim, Amedspor 'Gittim oynadım hadi bana eyvallah' diyebileceğin bir takım değildir. Aidiyet hisseden oyuncu oynamalı Amedspor'un arkasında milyonlarca Kürt var"pic.twitter.com/8fj38r2NIr
“AMEDSPOR’LA İLETİŞİM HALİNDEYİM…”
Mesut Meral, Amedspor’da forma giyecek ya da görev alacak isimlerin taşıdığı sorumluluğun farkında olması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Amedspor ile iletişim halindeyim. Amedspor, 'Gittim oynadım, hadi bana eyvallah' diyebileceğin bir takım değildir. Aidiyet hisseden oyuncu oynamalı. Amedspor'un arkasında milyonlarca Kürt var."
Öte yandan kulübün büyük bir camiaya sahip olduğunu ve sahaya her zaman kazanma hedefiyle çıkılması gerektiğini ifade eden deneyimli isim, fırsat doğması halinde teknik direktörlük koltuğuna oturmak istediğini dile getirdi.
Çalışma prensiplerine de değinen Meral, olası bir anlaşmada tek önceliğinin saha içine ve başarıya odaklanmak olduğunu belirtti.





