Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Hasan Özcoşkun ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri, Diyarbakır Gıda Toptancılar Sitesi’ni ziyaret etti.

DEM Parti duyurdu: PKK’lıların dönüşü için tarih verildi
DEM Parti duyurdu: PKK’lıların dönüşü için tarih verildi
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Gıda Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can ile bir araya gelen MHP heyeti, sitede faaliyet gösteren esnafları da ziyaret ederek talep, sorun ve beklentilerini dinledi.

ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER
Esnaflarla gerçekleştirilen görüşmelerde, sektörün mevcut durumu ve karşılaşılan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. MHP Diyarbakır İl Başkanı Hasan Özcoşkun, esnafın sorun ve taleplerinin yerinde dinlenmesinin önemine dikkat çekerek, istişarelerin devam edeceğini ifade etti.

“SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi dileklerin ardından sona erdi. MHP Diyarbakır İl Başkanlığı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sahadaki çalışmaları sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Bülten