Diyarbakır Havalimanı’nda başlayan karşılamanın ardından yüzlerce araçlık konvoy oluşturuldu. Özcoşkun, kendisini karşılayan partililere teşekkür ederek, “Bu birlik ve beraberlik bizlere büyük bir sorumluluk yüklüyor” dedi.

HAVALİMANINDAN KENT MERKEZİNDE KONVOYLU KARŞILAMA
Havalimanındaki karşılamanın ardından yüzlerce kişi araçlarıyla konvoy oluşturdu. Yaklaşık yüzlerce aracın yer aldığı konvoy, Diyarbakır Havalimanı’ndan kent merkezine hareket etti. Karşılama sırasında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Özcoşkun, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Selçuk Mızraklı tahliye edildi: İşte ilk görüntüsü!
Selçuk Mızraklı tahliye edildi: İşte ilk görüntüsü!
İçeriği Görüntüle

ÖZCOŞKUN: “BİZE DÜŞEN ÇOK ÇALIŞMAK”
Teşkilat mensuplarının gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcoşkun, "Bugün burada ortaya koyduğunuz birlik, beraberlik ve kardeşlik tablosu bizlere güç verdi. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hayır duasını alarak Diyarbakır’a döndük. İnşallah hep birlikte, omuz omuza Diyarbakır için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yeni il başkanı, Diyarbakır'da partinin daha da güçlenmesi için teşkilatlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarını vurguladı.

Teşkilat mensuplarının gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcoşkun, “Bugün burada ortaya koyduğunuz birlik, beraberlik ve kardeşlik tablosu bizlere güç verdi. İnşallah hep birlikte, omuz omuza Diyarbakır için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi