Yeni süreç kapsamında oluşturulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun İmralı heyetinde yer alan MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sanal medya platformu X hesabından açıklama yaptı.
Yıldız, yaptığı paylaşımda; "Türkiye’nin toplumsal dinamizmi, devlet kapasitesi, bölgesel etkisi ve tarihsel birikimi büyük ve kutlu bir kaynaktır. Devlet aklının sorunlara çözüm üretme, milletimiz hayrına dönüştürme, tehditleri bertaraf etme gücünü emperyalist odaklar engelleyemez" dedi.
Yıldız paylaşımında ayrıca süreç üzerinde boşboğazlık yapılmayacağını, polemiklere kapalı olduğunu belirterek, "Ertelenemeyecek bir devlet meselesidir" diye belirtti.
MHP'li Yıldız: Süreç ertelenmeyecek bir devlet meselesidir
Yeni süreç kapsamında kurulan Meclis komisyonunda yer alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız süreç için, “Ertelenmeyecek bir devlet meselesidir" paylaşımında bulundu.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Diyarbakır’da hastalık alarmı: 10 otel hakkında mühürleme kararı!
Sivas’ta Amedspor’a otel verilmedi mi? Başkandan jet yanıt!
Diyarbakır Emniyet binasına saldırı oldu: Valilikten açıklama!
İşte Öcalan'ın "PKK'nın başındaki Türk" dediği isim!
Diyarbakır’da 3 günde 2 genç yaşamına son verdi!




