Mevcut stadyumunun yıkılması sebebiyle iç saha karşılaşmalarını Manisa'nın Akhisar ilçesinde oynamak zorunda kalan Kırmızı-Siyahlı kulüp, taraftarına ve bölgesine daha yakın olabilmek için harekete geçti.

KİLOMETRELERCE UZAKTAKİ EV SAHİPLİĞİ SON BULUYOR

Sezon başından bu yana iç saha maçları için Ege Bölgesi'ne taşınmak zorunda kalan Vanspor, hem lojistik zorluklar hem de taraftar desteğinden yoksun kalması nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyordu.

Öte yandan Akhisar Stadyumu’nda oynanan müsabakaların getirdiği mali ve fiziki yükü hafifletmek isteyen yönetim, rota değişimine gitme kararı aldı.

EV SAHİPLİĞİ İÇİN BATMAN VE DİYARBAKIR GÜNDEMDE

Şehmus Özer’in kardeşi Diyarbekirspor'un yeni hocası oldu!
Şehmus Özer’in kardeşi Diyarbekirspor'un yeni hocası oldu!
İçeriği Görüntüle

Bölge taraftarıyla yeniden buluşmayı ve iç saha avantajını yakından hissetmeyi hedefleyen Vanspor yönetimi, maçlarını Diyarbakır ve Batman'da oynamak için gerekli resmi başvuruları tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmelerin ardından verilecek kararla birlikte, Vanspor’un önümüzdeki iç saha mücadelelerini bu iki komşu kentin stadyumlarında oynaması bekleniyor.

Muhabir: Onurcan Güler