Süper Lig’de mücadele etmekte olan Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor’u konuk ettiği karşılaşmanın sonunda çıkan olaylarla gündemde epey yer edindi. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik yumruklu saldırı sonrası gözaltına alınan kulüp başkanı Faruk Koca tutuklanmıştı. Şimdi ise Koca tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Spor camiasından birçok ismin tepkisini çeken Koca’ya, kulübün taraftar grubu tarafından da destek çıkılmıştı.

Diyarbakır’da temiz su çağrısı! Yeşil alanlarda kullanmayın Diyarbakır’da temiz su çağrısı! Yeşil alanlarda kullanmayın


AYNI TARAFTAR DİYARBEKİRSPOR SALDIRISINI DA DESTEKLEDİ!
MKE Ankaragücü taraftar grubu, Diyarbekirspor’un olaylı biten Bursaspor galibiyetinde de Bursa’ya destek çıkmıştı. Peki neler olmuştu?
Diyarbekirspor iki hafta kadar önce Bursaspor deplasmanında çıktığı karşılaşmayı 2-0’lık üstünlükle tamamlamıştı. Ancak karşılaşma sonunda Bursasporlu taraftarlar ve futbolcular, Diyarbekirspor’a yönelik saldırgan tutum sergilemiş, kulübün futbolcusu Çağatay Yılmaz ise Diyarbekirsporlu futbolcuya uçan tekme atmıştı. Bu olayların ardından spor camiasından birçok isim tepki gösterirken yine MKE Ankaragücü taraftarı, herkesin aksine Bursaspor’a destek açıklaması yapmış yanındayız mesajı vermişti.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER