Rojin Kabaiş mezarı başında anıldı: “Hayalleri yok eden kimse…”
Rojin Kabaiş mezarı başında anıldı: “Hayalleri yok eden kimse…”
İçeriği Görüntüle

Güneydoğu Hava Ajansı verilerine göre, 20 Ekim Pazartesi günü için kent genelinde önemli bir hava olayı uyarısı yapıldı. Gün boyu etkili olması beklenen hava koşulları nedeniyle, özellikle kuvvetli lokal yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR’A SAĞANAK GELECEK

Yapılan son tahminler, Pazartesi günü Diyarbakır'da bölgesel olarak yoğunlaşacak sağanak yağışların etkili olabileceğini gösteriyor. Bu kuvvetli yağışların, özellikle ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabileceği konusunda yetkililer vatandaşları uyarıyor.

Öte yandan o gün trafiğe çıkacak olan sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması, hız limitlerine uyması hayati önem taşıyor.

Yetkililer, 20 Ekim Pazartesi günü boyunca hava durumundaki gelişmeleri yakından izlediklerini ve gerekli bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceklerini belirttiler.

Muhabir: Onurcan GÜLER