WhatsApp kurulduğu günden bu yana en popüler iletişim mecraları arasında yer almakta. Milyonların kullandığı bu program geçtiğimiz yılın ortalarına doğru yeni bir tasarım için çalışmalara başlamıştı. Özellikle güncellemelerini yavaş bir şekilde Android telefonlara sunmaya başlamıştı. WhatsApp’ın Android sürümünün yeni tasarımı, artık iPhone uygulamasına da fazlası ile benzemekte. Peki yeni WhatsApp tasarımı ile kullanıcıları neler bekliyor?

İŞTE YENİ WHATSAPP

Yeni WhatsApp tasarımı ile beraber artık sade ve beyaz tonda kullanılabilecek. Üst menüde yer alan yeşil renkli alan, yeni bir ara yüzde beyaza dönüşebilecek. Ayrıca yeni tasarımın içerisinde navigasyon bölümü, neredeyse iPhone uygulamasında olduğu gibi de alt kısıma alındı. Bunların yanı sıra WhatsApp’ın yapmak istediği yeni tasarımlar da belli oldu. İleriki günlerde yapılacak güncellemelerde,

Herkes kullanıyor ama işi bilen kalmıyor! Herkes kullanıyor ama işi bilen kalmıyor!

Android için en son yeni yapay zeka destekli düzenleme araçları da ortaya çıkacak. Bu araçlar vesilesiyle kullanıcılar metin girerek arka plan görselleri de oluşturabilecek ve arka planı genişletebilecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER