Amedspor geçtiğimiz hafta Iğdırspor’a karşı aldığı 2/0’lık mağlubiyet sonrası şampiyonluğun kesinliğini bu hafta oynayacağı Somaspor maçına bıraktı. Manisa ekibine karşı sahaya çıkmak için yola çıkan Amedspor, alacağı galibiyetle şampiyon olacak. Amedspor’un maç sonucu kadar Kastamonuspor’un alacağı sonuçta oldukça önemli. Kastamonu ekibi bu hafta mağlubiyet aldığı takdirde Amedspor’un herhangi bir puan almasına gerek kalmadan şampiyonluğu netleşmiş olacak.

Arda Çolak

AMEDSPOR’A KARŞI SOMASPOR’UN 19 YAŞINDAKİ GOLCÜSÜ

Amedspor aşkı için arabasını böyle yaptı! Gören fotoğraf çekti Amedspor aşkı için arabasını böyle yaptı! Gören fotoğraf çekti

Somaspor deplasmanında sahaya çıkmaya hazırlanırken Manisa kulübün en golcü ismi de 19 yaşındaki futbolcusu oldu. Arda Çolak, sezon başından bu yana çıktığı 29 karşılaşmada kaydettiği 7 golle kulübün en skorer ismi oldu. 2005 yılında Manisa’da dünyaya gelen genç futbolcu, kariyerine Manisa FK’da başladı. İki sezon oynadıktan sonra bu sezonun başında Somaspor’a kiralandı. Gelecek vadeden genç futbolcu, ligin ilk devresinde Amedspor’un 3/2 galip geldiği karşılaşmada da yerini almıştı.

Genç yeteneğin bu maçta da yerini alması tahmin ediliyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER