• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un yeni transferi Ömer Bayram hedefini açıkladı, taraftarlara söz verdi. İşte detayları…

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da demiryolu taşımacılığı yapan Güney Ekspres tren bilet fiyatlarına dev zam geldi. Peki, Diyarbakır tren bilet fiyatları ne kadar oldu?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, daha önce Milli Takım ve Galatasaray forması giyen Ömer Bayram’ı transfer ettiğini duyurdu. Peki Ömer Bayram kimdir?

MÜCADELE ÖZEL

Son zamanlarda doğu şehirlerinin kültürünü ve güzelliklerini yakından tanıtan Ragip Narin Prag'dan Diyarbakır'ın Malabadi Köprüsü'ne ışınlandı.

SON DAKİKA

AFAD, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Ambar Çayı’na serinlemek için giren 14 yaşlarındaki bir çocuğun boğulduğunu açıkladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Kulp ve Hani ilçelerinde düzenlenen bir operasyonda duvarın içinde uyuşturucu madde ekildiği ortaya çıktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Kartepe’deki kamp hazırlıkları kapsamında dördüncü maçına çıkıyor. İşte Türkmenistan Şagadam FK…

SPOR

Süper Lig’e bu kez antrenör olarak dönen Alex de Souza nokta transferler için kolları sıvarken Diyarbakırlı kaleciyi de kadrosuna kattı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu başkanlığındaki toplantıya Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ve ilçe belediye eş başkanları katıldı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’dan son iki gündür golcü futbolcu Britt Assombalonga transferini açıklaması bekleniyordu.

GÜNCEL

Elazığ’da gece saatleri ortaya çıkan sarıkız örümceği görenleri korkuttu, Diyarbakır Adıyaman Tunceli’de de görülmüştü.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da bir zamanlar kış gelmeden evvel odun sıkıntısı yaşanmaya başlamış şehrin ileri gelenleri de gerekli çalışmalara başlamış.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Kayapınar ilçe sınırlarındaki bir bulvarda içme suyu çalışmasının tamamlandığını bildirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı genç öğrenci Bejan Tekay, dünyanın dört bir yanından değişimci gençlerin başarılarını ödüllendiren Chegg.org Küresel Öğrenci Ödülü Programı’nda ilk 50...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da kafelerde son dönemde artan fiyatlardan dolayı nargile tiryakileri kendi nargilesini hazırlamaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, bugün 24 mahalle ve bölgeye su kesintisi uyarısı geldi. İşte su kesintisinin yaşanacağı adresler ve kesinti saatleri…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da fırın işçileri, ağır çalışma koşulları çalışma sürelerinin düşürülmesi, izin hakkı, ücretleri ve sigortasız çalışmaya son verilmesi için çağrıda bulundu.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da her geçen gün sorun haline gelen ulaşım sorunu vatandaşları bezdirmeye devam ediyor. Yetersiz otobüsler yol güzergahlarını da bir hayli...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi BESYO öğrencileri Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunlarında Türkiye adına yarışacak.

DİYARBAKIR

26 Temmuz 2024 Diyarbakır güncel altın fiyatları belli olurken, fiyatlarda bir iniş bir çıkış yaşanıyor.

EKONOMİ

Diyarbakır dahil Urfa, Mardin gibi illerden çok sayıda tarım işçisinin ekonomik kazanç sağlamak için yaz aylarında gittiği fındık yevmiyeleri belli...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın yüzyıllardır sürdürülen geleneği şerbetçi mesleğinin en eskilerinden olan Cemil Batıbay 50 yıllık mesleğini gençlere bırakıyor.

AMEDSPOR

Amedspor’un anlaşmaya vardığı öğrenilen tecrübeli futbolcu Ömer Bayram’ın bugün kulübün kampına katılması bekleniyor.

MÜCADELE ÖZEL

Kentin medarı iftiharı olan tescilli ciğerin fiyatı aldı başını gidiyor. Peki, Diyarbakır’da ciğer dürüm fiyatları ve porsiyon fiyatları ne kadar?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un 1. Lig’e yükselmesinde büyük emekleri olan Mert Çapar, veda mesajı yayınladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır eski milletvekili ve Devlet Bakan’ı Salih Sümer hayatını kaybetti. Sümer TBMM’de düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde ağır hasarlı binanın yıkımı esnasında mahalle toz duman altında kaldı. İşte detayları...

AMEDSPOR

2023/24 sezonu devre arasında Şanlıurfaspor’dan Amedspor’a transfer olan Mert Çapar, kulübün şampiyonluğunda büyük katkı sağlamıştı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kayapınar Caddesi'nde kazaların sıklıkla meydana geldiği caddede çevredeki esnaf, yaya geçidinde yetkililerin önlem alması için çağrıda bulundu.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir kafe ile CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi'nin ailesine ait otele tabancayla ateş açılmasına ilişkin yürütülen soruşturmada...