• USD 32,45
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.439,70
  • BİST100 9.916
  • BTC 63.699

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Diyarbakırlı bir Fenerbahçe taraftarı, polisi arayarak Icardi'yi şikayet etti. Sosyal medya paylaşılan o anlar ise viral oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da konser veren şarkıcı Sıla, Lorke ve Delalım şarkılarını söyleyerek halay çekti, performansıyla kendine hayran bıraktı.

MÜCADELE ÖZEL

Mücadele gazetesi olarak vatandaşlara “Diyarbakır'da belediyelerden hizmet beklentiniz nelerdir? diye mikrofon uzattık. Peki vatandaş hangi hizmetleri istiyor?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte son günlerde artan sivrisineklere karşı ilaçlama çalışması başlattı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da her geçen gün fiyatlara yapılan zamlar nedeniyle ölmenin maliyeti yaşamanın maliyetinden daha zor oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluk maçı için Soma’ya gitti. Rakip takımı yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

SPOR

Amedspor’un şampiyonluk maçından bir gün önce Batman Petrolspor şampiyonluk maçına çıktı. Petrolspor şampiyonluğunu ilan edince kutlamalar Diyarbakır’da da yapıldı.

GÜNCEL

Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre sosyal medya hesabından seslendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da oynanan Amedspor -Iğdırspor karşılaşmasında, sahte ve karaborsa biletleri nedeniyle çıkan olaylarda birçok kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez ilçesi Bağlar’da, Belediye sosyal medya hesabından duyurdu, temizlenmeyen yerlerin temizliğine başlandığını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da havaların ısınmasıyla ortaya çıkan sinek, böcek ve haşerat sorunu nedeniyle vatandaş belediyeye ilaçlama çağrısında bulundu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ve Batman’ın iki şampiyonluk adayı kulüpleri bu hafta Manisa ekipleriyle karşı karşıla gelecekti. İlk maçta bugün itibariyle oynandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır futboluna katkı sağlamak amacıyla Diyarbakır İnter Futbol Kulübü, İnter ile işbirliği yaparak bir ilke imza attı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir dönemler televizyona kavuşmanın hayalleri kuruluyormuş. Peki Diyarbakır ne zaman televizyona kavuşmuş?

YAŞAM

Başrollerini Diyarbakırlı oyuncu Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun’un paylaştığı, Now’un iddialı dizisi Kirli Sepeti, final yapıyor.

DİYARBAKIR

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu Diyarbakır’da yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Felat Bozarslan, oy birliğiyle yeniden...

BİSMİL

Diyarbakır Bismil’de Alyamaç ve Taş aileleri arasında çıkan ve 9 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kavgada, 1 aylık çalışmada 4 firari...

SUR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur’da yeni imara açılan bölgelerde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması amacıyla Teknokent arkasına yeni bir yol inşa ediyor.

SUR

Diyarbakır’a gelen bir İtalyan grup, tarihi On Gözlü Köprüde hırsızların hedefi oldu. İşte haberin detayları…

BİSMİL

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 5 gün önce evden oyun oynamak için çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan akraba çocukları aranıyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için Manisa’ya giderken Somaspor’un genç golcüsü de sahada yerini almaya hazırlanıyor.

AMEDSPOR

Somaspor, Diyarbakır ekibi Amedspor’la oynayacağı karşılaşma öncesi yaşanacak olan yoğunluktan dolayı duyuru yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Çüngüş hava durumu merak ediliyordu.

YAŞAM

Arabesk ve fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hakan Altun Diyarbakır’da konser verecek. Peki, bilet fiyatları ne kadar?

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahminlerini yayınlamaya devam ederken kaynaklardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Vatandaşlara, temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, duyarlılık çağrısında bulundu.

YENİŞEHİR

Diyarbakır'da torununun sevgilisiyle planladığı 1 milyon liralık soygunda merdivenden itilen dede hayatını kaybederken, olaya ilişkin bir gelişme yaşandı.

AMEDSPOR

Gazeteci yazar Levent Gültekin, youtube yayınında yaptığı açıklamasında Amedspor için açıklamalar yaptı, Diyarbakır halkını takdir etti.

SUR

DİSKİ, Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden biri olan Gazi Caddesinde yağmur suyu ızgaralarında detaylı temizlik çalışması yürüttü.

DİYARBAKIRSPOR

Bir süredir tedavi görmekte olan efsane Diyarbakırspor’un efsane futbolcusu Baykul Tüysüz hayatını kaybetti.