Birçok sanatçı Türkiye turnesinde on binlerce müzikseverle buluşurken, Teoman ise Diyarbakır’da hayranlarıyla bir araya geliyor. Sanatçılar, konserlerde sergiledikleri performanslarla büyük kitleleri de kendilerine hayran bırakmaya devam ediyor. Peki Teoman’ın Diyarbakır bilet fiyatları ne kadar? Teoman Diyarbakır konseri nerede, ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar…

TEOMAN DİYARBAKIR’A GELİYOR
Teoman, Bayhan Müzik organizasyonuyla 1 Mart 2024 Cuma saat 20.30’da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor.

Teoman Türkiye turnesine devam ediyor. Sanatçı yoğun talep üzerine 1 Mart 2024 Cuma akşamı Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi sahnesinde “N’apim Tabiatım Böyle”, “Kalbin Yok Mu?", "İstanbul'da Sonbahar", "Koma Hali", "Duş", "Ruhun Sarışın" gibi dikkat çeken şarkıları ve hitlerinden oluşan repertuarıyla müzik severler ile buluşacak.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?
1. Kategori - 1.074 TL
2. Kategori – 904 TL
3. Kategori – 678 TL
4. Kategori – 565 TL
5. Kategori – 452 TL

TEOMAN KİMDİR?
Fazlı Teoman Yakupoğlu (d. 20 Kasım 1967, İstanbul), Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı.

Teoman 20 Kasım 1967 tarihinde İstanbul'un Tünel semtinde doğmuş olan şarkıcı, ailesinin tek çocuğudur. Ailesi Giresunludur. Avukat olan babası, sanatçı 2,5 yaşındayken öldü.

Ataköy Lisesi'ni bitirdi. Lisans öğrenimi için Boğaziçi Üniversitesi sosyoloji bölümüne kaydoldu ve bu bölümü bitirdi. Yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi'nde kadın araştırmaları üzerine yapmak istedi ancak "Çizgi Romanda Kadının Rolü" konulu tezi beğenilmeyince yarım kaldı.

Sanatçı müzik kariyerine 1986 yılında kurduğu Mirage adlı grupta vokal yaparak başladı. Grubun dağılmasından sonra ise Mavi Sakal, Indians, Black Rose, Işığın Yansıması gibi gruplarda çalıştı ve sonra müzik kariyerine solo çalışmalarıyla devam etti. 1996 yılında Roxy Müzik Yarışması'nda Teoman'ın söylediği 'Ne Ekmek Ne De Su' şarkısı (müzik: Barlas, söz: Barlas - Teoman), en iyi beste ödülünü alırken 'Yollar' şarkısı da en iyi söz ödülüne layık görüldü.

Diyarbakır’da fırıncılar isyanda! Meclis'e taşındı Diyarbakır’da fırıncılar isyanda! Meclis'e taşındı

Haber: Abdullah AKYOL

Editör: Abdullah Akyol