TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden lider Amedspor şampiyonluk maçına çıkıyor. Her türlü beraberlikte bile şampiyonluğunu ilan edecek Amedspor sosyal medya hesabından korsan bilet için uyarı yaptı.

BATI VE KUZEY DOĞU BİLETLERİ TÜKENDİ
Amedspor 21 Nisan pazar günü Iğdır FK ile saat 15.00’da şampiyonluk maçına çıkıyor. Maç Diyarbakır Stadyumun’da 33 bin taraftarın önünde oynanması bekleniliyor. Her türlü beraberliğe bile şampiyonluğunu ilan edecek Amedspor’da Batı ve Kuzey doğu biletleri şimdiden tükendi. Amedspor ise korsan biletlere karşı vatandaşları uyardı. Geriye kalan biletler ise bugün satışa sunulacak.

KORSAN BİLET SATANLAR HAPİS VE PARA CEZASI YİYECEK
Amedspor sosyal medya hesabından şöyle duyurdu; “amedskofficial Değerli taraftarlarımız, 'Müsabaka ve seyir alanlarına usulsüz seyirci girişi' kanunu hakkında yasal düzenlemeleri hatırlatmak ve bilgilendirmek amacıyla aşağıda yer alan iki maddeyi sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen bu konuda dikkatli olmanızı ve hassasiyetle davranmanızı önemle rica ediyoruz.

Spor müsabakalarına seyirci olarak girişi sağlamak amacıyla elektronik kartı yetkisiz olarak üreten, satan, satışa arz eden, devreden, satın alan, kabul eden veya bulunduran kişi iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş yüz günden onbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır. Bu kartı kendi kullanımı için kabul eden ve bulunduran kişi iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

- (Ek:4/7/2019-7182/9 md.) Spor müsabakaları için; ilgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapanlar altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar adli para cezası, değerinin üstünde bilet satışı yapanlar ise bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz elli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır”

Amedspor müjdeyi duyurdu! Menemen biletleri satışa çıkıyor Amedspor müjdeyi duyurdu! Menemen biletleri satışa çıkıyor

Muhabir: Abdullah AKYOL