Diyarbakır bugün neyi konuşuyor? İşte Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri arasında bugün gündemde yerini alan haberlerin başında Amedspor ve Sezgin Tanrıkulu’nun Büyükşehir Belediyesini ziyareti yer almakta.

Diyarbakır geçtiğimiz günlerde Amedspor ile beraber oldukça gündemde yerini alırken, maç sonucunun ardından da kulüp, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Karşılaşma sonrası PFDK’ya sevk edilen Amedspor, yeniden gündemdeki yerini korurken nasıl bir karar alınacağı da merakla bekleniyor.

SEZGİN TANRIKULU’NUN ZİYARETİ
Diyarbakır’da gündemin diğer konusu ise CHP Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, geçtiğimiz günlerde yaşanan ‘’Bayrak Tartışmaları’’ sebebi ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmesi ve DEM Partili Belediye Başkanları görüşmesi yer aldı. Tanrıkulu’nun, “Bayrak hepimizin ortak değeridir” açıklaması görüşme sonrasında da gündem oldu.

TOKİ’den Diyarbakır’da satılık arsa! İşte adresleri TOKİ’den Diyarbakır’da satılık arsa! İşte adresleri

DİYARBAKIR NEYİ KONUŞUYOR?
Diyarbakır gündeminde yer alan diğer konu başlıkları arasında ise sigara içmek isteyen bir vatandaşın pencereden düşerek hayatını kaybetmesi, 11 yaşındaki bir çocuğun tabanca ile oynarken kendini vurması ve hayatını kaybetmesi yer aldı.

Ekonomik olarak ise balık fiyatlarının artması, kurban bayramı öncesi kurbanlıklara yüzde 200 üzeri bir zam gelmesi ve Diyarbakır’da altın fiyatlarının güne düşük seviyelerden başlaması yer aldı.

Muhabir: Ejder Ediz IŞIK