9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla tatilin ilk günleri Diyarbakır Şehirlerarası Terminali ve Havalimanında hareketlilik başlamıştı. Tatilini memleketinde geçirmek üzere Diyarbakır’dan gitmek isteyenler az olurken, gelişler ise arttı.

OTOBÜS VE UÇAK FİRMALARI EK SEFER KOYMUŞTU

Bayram tatili nedeniyle yoğunluğun oluştuğu Diyarbakır Şehirlerarası Terminalinde birçok yolcunun şehir dışından kente geldiği görülürken, memleketlerine ve tatil yapmak istedikleri bölgelere gitmek üzere bilet kestiği öğrenildi. öte yandan Diyarbakır’da bayram tatili dolayısıyla birçok otobüs ve uçak firmaları ek sefer koymuştu.

DİYARBAKIR HAVALİMANI

DİYARBAKIR HAVALİMANI VE OTOGARINDA SEFERLER AZALDI

Diyarbakır’da 9 günlük Ramazan tatilinin başlamasıyla otogar ve havalimanlarında yoğunluk yaşanmıştı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine veya gezmek için yola koyuldu. Tatilin dördüncü günü yani Arefe günü ise otogar ve havalimanları sakinliğini korudu.

Diyarbakır’da çalışmalar başladı! Bitince böyle olacak Diyarbakır’da çalışmalar başladı! Bitince böyle olacak

DİYARBAKIR ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ

VATANDAŞLARIN ÇOĞU TATİLİN İLK GÜNÜ GİTTİ

Yetkililer Arefe gününde Diyarbakır’dan çok az sayıda sefer yaptığını vatandaşların çoğunun tatilinin ilk günlerinde memleketlerine gittiğini söyledi. Öte yandan Diyarbakır’da ek seferler azalırken şehir dışından gelenlerin olduğu görüldü.

Muhabir: Abdullah AKYOL