Diyarbakır'da gönüllü faaliyetlerde bulunarak ailelere destek sunan Berfin Sönmez isimli genç, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi olan 100 aileye gıda yardımı başta olmak üzere maddi destek sundu. 

"AMACIM AİLELERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLMEK"

6 yıldır gönüllülük çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü söyleyen Sönmez, "Bu etkinliği yapma amacım şu, maalesef ki enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle hayat şartları zorlaştı. Amacım bölgemizdeki dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılayabilmek, ufakta olsa bir katkıda bulunabilmek." dedi.

Diyarbakırlı Genç

Diyarbakır’da bir hafta içerisinde 154 şüpheli yakalandı! Diyarbakır’da bir hafta içerisinde 154 şüpheli yakalandı!

"IŞIĞIMIZI, ETRAFIMIZDAKİ İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNMAK İÇİN KULLANMALIYIZ"

Gönüllülük çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Sönmez, "Sözlerime son verirken insanların şunu unutmamasını isterim. Hepimizin belli sıfatları var, bir ailede evladız, bir iş yerinde çalışan, bir şirkette patron, bir evin annesi veya babası, birilerinin de arkadaşlarıyız, ışığımızı etrafımızdaki insanların iyiliği için kullanabilmeli, hayatlarına dokunabilmeliyiz. Diyarbakırın evladı olmaktan ve halkım için çabalamaktan gurur duyuyorum, ömrüm yettiğince Diyarbakır için elimden geleni yapmaya özen göstereceğim. Işığımızı, etrafımızdaki insanların hayatlarına dokunmak için kullanmalıyız." diye konuştu.

Muhabir: Devrim AKTÜRK