Sezon yaklaştı siparişler başladı! Gelinlik fiyatları belli oldu Sezon yaklaştı siparişler başladı! Gelinlik fiyatları belli oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı  Yalı Çapkını dizisine Diyarbakıroyuncu Nazmi Kırık dahil olacak. Dizide 'Tayyar' rolüne hayat verecek ve seyirci karşısına Akın’ın babası ve Mezide’nin eşi rolüyle seyirci karşısına çıkacak olan Kırık’ın performansı şimdiden merak ediliyor.  Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı dizinin 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor.

Diyarbakır Nazmi Kırık

NAZMİ KIRIK KİMDİR?  
Nazmi Kırık,1976 yılında Diyarbakır’da doğdu. Orta okulu Kızıltepe’de, liseyi ise Diyarbakır’da okudu. Mezopotamya Kültür Merkezi Diyarbakır şubesinde tiyatro ve dans çalışmalarına başladı. Kırık, MKM’deki çalışmalarından dolayı defalarca gözaltına alındı ve tutuklandı. 7 ay Diyarbakır cezaevinde kalan Kırık cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul’a geldi ve İstanbul MKM’deki Jiyana Nu Tiyatro Grubu’nda sanatsal çalışmalarını devam ettirdi. Nazmi Kırık’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan “Kimlik” adlı kısa film ise 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kısa filmler arasında yarışmaya hak kazandı. Başarılı oyuncu ve yönetmen, Bizans Oyunları, Kehribar Mucize, Ankara'nın Dikmen'i, Hükümet Kadın gibi yapımlarda yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi