Diyarbekirspor bir puan gerisinde yer alan ve kendisi gibi play off mücadelesi vermeye çalışan Karacabey Belediyespor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Karşılaşmayı kaybeden kulübün play off hedefleri de artık ciddi bir yara almış olacak.

Diyarbekirspor’dan Bursaspor açıklaması! "İtirazlarda bulunduk" Diyarbekirspor’dan Bursaspor açıklaması! "İtirazlarda bulunduk"

DİYARBEKİRSPOR HAZIR BU FORVET TEHLİKELİ!

Diyarbekirspor sahasında konuk edeceği Karacabey Bld.spor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlarken üç puan alma hedefinde. Karacabey’de aynı hedefleri taşırken golcü forvetleri Ersel Aslıyürek’e güven duyuluyor.

Aslıyürek, kulübün sezon başından itibaren en golcü ismi olurken bu zamana kadar çıktığı 29 karşılaşmada 10 gol kaydetmeyi de başardı. Diyarbekirspor savunma hattını zorlayacak bu forvet kimdir?

Ersel Aslıyürek

ERSEL ASLIYÜREK KARTALSPOR’DA BAŞLADI

1993 yılında Rize’de dünyaya gelen santrafor oyuncusu Aslıyürek, kariyerine Kartalspor’da başladı. 2014/15 sezonunda Gençlerbirliği’ne transfer olan futbolcu burada tutunamadı ve Erzurumspor’a gitti. Bir yılda burada forma terleten futbolcu sırasıyla Afyonspor, Altınordu, Hekimoğlu Trabzon, Kırklarelispor, İnegölspor ve son olarak da Karacabey’e transfer oldu. Futbolcu bu zamana kadar bir sezon içerisinde en fazla golünü Kartalspor’da kaydetti. Çıktığı 26 karşılaşmada 14 gol kaydetmeyi başardı. Aslıyürek bu sezon o rekorunu da kırmayı hedefliyor.

MAÇ NE ZAMAN?

Ligin ilk yarısında 1-1’lik biten karşılaşma sonrası iki kulüp için de oldukça önemli bir karşılaşma yarın 14.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda sporseverleri bekliyor olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER