Geçtiğimiz ağustos ayında Diyarbekirspor’a imza atan genç oyuncu Ozan Papaker, Tuzlaspor’dan transfer olmuştu. Bir dönem boyuncu Diyarbekirspor forması terleten futbolcu devre arasında Vanspor’la anlaşma sağlamış, transferi kulüp ve taraftarlar da duyurmuştu. Ancak transferde yeni bir gelişme yaşandı.

DİYARBEKİRSPOR’DAN GİDİYORDU AMA TRANSFERDE YENİ GELİŞME

Diyarbekirspor’da bir dönem forma terleten genç forvet oyuncusu, bu dönem içerisinde 17 karşılaşmaya çıkarken beş kez de rakip ağları havalandırmayı başardı. Devre arasında Vanspor’la anlaşma sağlayan futbolcunun gideceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat oyuncu sosyal medya hesabından transferin gerçekleşmediğini ve nedenini de açıkladı. Papaker yaptığı açıklamasında, “Vanspor ile aramızda olan sözlü anlaşmamı verilen sözlerin ve şartların verilen tarihlerde yerine getirilmediğinden dolayı transferim gerçekleşmemiştir. Vanspor camiasına ligin ikinci yarısında başarılar dilerim” dedi.

Ünlü seyyah Diyarbakır’ı hangi şehre benzetti? Ünlü seyyah Diyarbakır’ı hangi şehre benzetti?

Ozan Papaker’in Vanspor’a transferi de böylece noktalanmış oldu.

RESMİ HESAPTAN DUYURMUŞTU

Vanspor, resmi twitter (X) hesabından Ozan Papaker’in transferini duyurmuştu. Yapılan paylaşımda, “Hoş geldin Ozan Papaker. Bu takıma şampiyonluk yarışır” açıklaması yapmıştı. İşte o paylaşım:

PEKİ OZAN PAPAKER KİMDİR?

1996 yılında Rize’de dünyaya gelen futbolcu kariyerine de burada başladı. Çaykur Rizespor altyapısında başladığı futbol kariyerine Ofspor’a kiralanarak devam etti. Daha sonra 2013-14 sezonunda henüz 17 yaşındayken Süper Lig deneyimi yaşayarak Rize ekibinde bir sezon içerisinde dört karşılaşmaya çıkmayı başarmıştı sonraki yıllardaysa yine Çaykur Rizespor’da TFF 1.Lig şampiyonluğu elde etmişti.

RİZESPOR SONRASI

Ozan Papaker, Çaykur Rizespor’dan Tuzlaspor ve Menemen Belediyespor’a kiralandı. 2018-19 yılında Pendikspor’a transfer oldu. İki yıllık performans sonrası sırasıyla Adanaspor,  24Erzincanspor, Boluspor’a transfer oldu, Tuzlaspor’a bir kez daha kiralandı döndükten sonrasındaysa Diyarbekirspor’a imza attı. Bir dönem formasını giydiği Diyarbakır temsilcisinden de devre arasında ayrılacaktı ancak transferi yarıda kalarak gerçekleşmedi.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER