4 galibiyet sonra Mesut Bakkal Amedspor rekorunu kıracak!

Ligin devre arasında Amedspor’un teknik direktörlük koltuğuna getirilen deneyimli ve tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal rekora koşuyor.

Diyarbakır ekibi Amedspor, ligin devre arasına liderliği kaybederek girmiş ve Mesut Bakkal’la anlaşma sağlamıştı. Bakkal yönetiminde çıktığı karşılaşmalardan şuana kadar hiçbir mağlubiyet almayan Amedspor, başarılı bir tablo ortaya koyarak liderliğe tekrardan geldi. Ayrıca kulüp son 9 karşılaşmasının tamamından galibiyet aldı.

TURHAN ÖZYAZANLAR’IN REKORUNU KIRMAYA KOŞUYOR

Amedspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, aldığı galibiyetlerle kulübün efsane teknik ismi olan ve Amedspor’u 3.Ligden TFF 2. Lige çıkaran, 2015 yılında geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Turhan Özyazanlar’ın rekorunu kırmaya koşuyor.

Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları

Özyazanlar, şampiyonluk yaşadığı dönem Amedspor’u ligin ilk 12 karşılaşmasından da galibiyet almayı başarmıştı. Bakkal yönetimindeyse Amedspor şuana kadar son 9 karşılaşmadan galibiyet almayı başardı. Bakkal, önümüzdeki dört karşılaşmasından da galibiyet alabilirse Özyazanlar’ın 12 maçlık puan galibiyet rekorunu da kırmış olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER