Peş peşe gelen akaryakıt indirimleri araç sahiplerini sevindirirken, akaryakıtın kaç liraya düştüğü merak edildi. Peş peşe üç indirim yapılan akaryakıt fiyatlarının ardından güncel fiyatlar merak ettirdi. Yılsonunda indirim üstüne indirim gelen akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Gece yarısından itibaren geçerli olacak akaryakıt fiyat indirimi otomobil sahiplerinin de gündeminde. İşte detaylar…

DİYARBAKIR’DA AKARYAKIT FİYATLARI KAÇ LİRA OLDU?
Diyarbakır’da araç sahiplerini sevindiren gelişme bugün itibariyle geçerli olacak. Dolar kuruna ve brent petrol varil fiyatlarına göre belirlenmekte olan akaryakıtta indirim süreçleri de devam ediyor. 7 Aralık tarihinde motorin fiyatlarına gelen 1,30 liralık indirimin ardından 88 kuruşluk bir indirim daha yaşandı. 

Diyarbakır’a Pazartesi uyarısı! Suriye’den giriş yapabilir Diyarbakır’a Pazartesi uyarısı! Suriye’den giriş yapabilir

Motorinin litre fiyatına gelen indirimlerin ardından benzin fiyatlarına da indirim haberi geldi. Gece yarısı itibariyle benzinin litre fiyatına 1 lira 65 kuruşluk bir indirim gelirken, toplamda dört günlük süre içerisinde düşüş gösteren brent petrol varil fiyatı, ülkemizdeki motorin ve benzin fiyatlarını da etkiledi. Buna göre Diyarbakır’da akaryakıt fiyatları da belli oldu. 

İşte Diyarbakır’da akaryakıtta güncel fiyatlar:

Kurşunsuz      Diesel               Pro Diesel    LPG
35.97 TL/LT    36.81 TL/LT    36.77 TL/LT    18.64 TL/LT

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER