TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi lider Amedpsor, şampiyonluk yolunda büyük adımlar atıyor. En yakın rakibiyle 3 puan farkı olan Amedpor puan kaybetmemeye gayret ediyor. 

Amedspor 600 Fotoğraf

ICARDİ'Yİ GEÇTİ, DZEKO İLE YARIŞIYOR 
Ligde 74 puanla liderlik konumunda olan Amedpsor'un yıldız futbolcusu Berk İsmail Ünsal yakaladığı başarılar Süper Lig takımlarının da ilgisini çekiyor. Ligde 19 gol atan Ünsal, Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yıldızı Icardi'yi geride bıraktı. Gol krallığında zirvede olan Edin Dzeko ile yarışıyor. Dzeko'nunda ligde 19 golü bulunuyor.

Amedspor Berk İsmail Ünsal Gol Kralı

BERK İSMAİL ÜNSALI'N İSTATİSTİKLERİ SÜPER LİG EKİPLERİNİ KISKANDIRDI
Amedspor’un yıldızı Berk İsmail Ünsal, bu sezon ligde 31 maçta forma giyerken 2 bin 304 dakika da süre aldı. 31 karşılaşmada 19 gol atan Ünsal, 7'de asist yaptı. Sezon başından beridir 31 maçta karşılaşmaya çıkan Amedspor'un yıldızı bu sayede 26 gole direkt katkı sundu.

Yeni doğan bebek Amedsporlu olarak dünyaya geldi Yeni doğan bebek Amedsporlu olarak dünyaya geldi

AMEDSPOR KADER MAÇINA ÇIKIYOR 
Amedspor ligde 3 puanla en yakın rakibi olan Kastamonuspor ile 14 Nisan Pazar günü saat 15.00'da rakip takımın sahasında adeta kader maçına çıkacak. Kastamonuspor yenerse puanlar dengelenecek Amedspor yenerse puan farkını 6 ya çıkarıp şampiyonluk oranını yükseltecek.

Muhabir: Abdullah AKYOL