Diyarbakır ekibi Amedspor bugün kongreye giderken bir kez daha Aziz Elaldı Kulüp Başkanı olarak seçti ve yeni yönetim belli oldu. Kongrede konuşma yapan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Elaldı, Amedspor'u dünyanın önemli kulüplerinin seviyesine çıkarmak istediklerini belirtirken görüşeceği kulüpleri de açıkladı.

Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

ELALDI BARCELONA, ATLETİCO MADRİD BENİ BEKLİYOR DEDİ!
Elaldı açıklamasında, "Yakın zamanda yapacağım Avrupa gezimde Avrupa'nın birçok kulüp başkanlarının davetini almışım. Bordeaux Kulübü Lens kulübü Barcelona, Atletico Madrid birçok kulüp şu anda beni bekliyor. Bu bizim dünya kulübü olma yolundaki hedeflerimizi ve bu yolda ne kadar doğru ilerlediğimizi gösteriyor. Biz bu kulübü dünyanın gündemine, halkımızın sesini, çığlığını dünyanın gündemine sporla sportif başarıyla duyuracağız. Bütün dünyaya sesimizi sporla duyuracağız. 

“ÇOCUKLAR ARTIK AMEDSPOR FORMASIYLA”
Buradan şunu söylemek istiyorum bizim önümüzdeki süreçte buraya kadar geldiğimiz dönemde gerçekten çok zorluklarla çok ekonomik zorluklarla bu kulübe katkı sunan en ufak parasından en büyüğüne kadar çocuğunun emeğinden çocuğunun rızkından ve kendi emeğinden kendi maddiyatından ödün gösterilerek geldi bu taraftar bu halk. Bunu en iyi şekilde, bizim arkamızda durarak gittiğimiz bütün şehirlerde o halkın o sevdasını gördüğümüz zaman biz bu yola nasıl bir baş koyacağımızı bir kez daha anladık o çocukların sevinci o yeni doğan çocukların artık Amedspor formasıyla büyümesi o analarımız bacılarımız kadınlarımızın o stattaki yerlerini alması ve dünyaya örnek bir tribün yapan o kadın ve çocuklarımız dünyanın konuştuğu tribün. Buradan herkese yine teşekkür ediyorum" dedi. 

Muhabir: Onurcan GÜLER