Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, “Önemli noktalara 10 numaraya, sağ ve sol açık olmak üzere 3-4 nokta transferi yapacağız. Takımdan kimseyi göndermeyeceğiz. Ama kendisi gitmek isteyen en fazla 2 futbolcu olur” diye konuştu.

Ertem Şener Amedspor’a söz verdi! Bakın neler söyledi Ertem Şener Amedspor’a söz verdi! Bakın neler söyledi

Aziz elaldı amedspor

Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı

AMEDSPOR’UN KASTAMONU MAÇI

Karkas Medyanın yayınına telefon ile bağlanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, ilk yarının son 7 maçında takımın iyi gitmediği bu nedenle müdahale etmek durumunda kaldıklarını söyledi. Elaldı, “Kastamonu maçını alsaydık bugün aradaki puan farkı 1 olacaktı. 6 puanlık maçı kaybettik” serzenişinde bulundu.

“AMEDSPOR’UN GRUBU ZOR”

Başkan Elaldı, beyaz grupta olmaları halinde bugün 7 puan fark ile lider olabileceklerini de ifade ederek, “Bizim grup çok zor bir grup ve iyi paralar harcayan bazı kulüpler var. Biz zoru da başarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AMEDSPOR CAMİASININ BÜYÜKLÜĞÜ MESUT HOCAYI GETİRDİ

Mesut Bakkal’ın çok tecrübeli bir hoca olduğunu, kendilerinin onu, onun da kendilerini zor ikna ettiğini ifade eden Başkan Elaldı, “Onun bizi ikna etmesi, bizim onu ikna etmemiz zor oldu. Amedspor camiasının büyüklüğü Mesut hocayı buraya getirdi. Bazen paranın yetmediği noktalar oluyor ama bazen camialar bunu gerçekleştiriyor” dedi. 

AMEDSPOR TRANSFER YAPACAK MI?

Transfer çalışmalarında hoca ile ortaklaşa çalışma yürüttüklerini söyleyen Amedspor Başkanı Elaldı, “Mesut hoca, takımı çok iyi okumuş sanki bizim ile ligin başından beri bütün bilgilere sahip. Önemli noktalara 10 numaraya, sağ ve sol açık olmak üzere 3-4 nokta transferi yapacağız. Takımdan kimseyi göndermeyeceğiz. Ama kendisi gitmek isteyen en fazla 2 futbolcu olur” diye belirtti.

AMEDSPOR KAPTANI AFFEDİLECEK Mİ?

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, kaptan Gökhan Alsan'ın hiçbir şekilde affedilmeyeceğini açıkladı.

Editör: Mücadele Gazetesi