Amedspor bu hafta Düzce deplasmanına konuk olurken defans hattını zorlayacak olan forvet oyuncusu Zahit Fındık’ın performansı da dikkat çekiyor. Düzcespor’un devre arasında lider Kastamonuspor’dan transfer ettiği Zahit Fındık kulüple çıktığı ilk karşılaşmasında dört kez rakip ağları havalandırmayı başarırken Amedspor savunması için zorlu bir hafta olabilir. Peki Zahit Fındık kimdir?

Zahit Fındık

ALMANYA’DA BAŞLADI DÜZCESPOR’A GELDİ
1991 yılında Almanya’da dünyaya gelen santrafor oyuncusu Zahit Fındık futbol kariyerine de Eintracht Frankfurt II’de başladı. Sonraki yıl Wormatia Worms’a transfer olan futbolcu ülkesine de 2015-16 sezonuyla Gümüşhanespor’la geldi. İki buçuk sezon performansın ardından Manisaspor’a transfer olan oyuncu burada da yarım sezon oynama imkanı buldu. Sonraki yıl Sakaryaspor’da bir yıl forma terleten futbolcu 2019-20 sezonunda Manisa FK’ya transfer oldu ve yıl performans gösterdi. İkinci sezonunda burada 30 karşılaşmaya çıkan futbolcu kaydettiği 14 golle kulübün en golcü ismi olurken aynı zamanda Manisa FK’da ligi namağlup bir şekilde tamamlayıp bir üst lige çıkmayı başardı.

İsmi Amedspor ile anılıyordu! Açıklama yaptı İsmi Amedspor ile anılıyordu! Açıklama yaptı

MANİSA TFF 1.LİGE ÇIKTI ZAHİT FINDIK’LA YOLLAR AYRILDI
İki sezon formasını terlettiği kulüp TFF 1.Lige çıkınca futbolcuya da yol göründü. Bu kez de İstanbul ekibi Pendikspor’a transfer olan futbolcu burada da çıktığı 32 karşılaşmada dokuz gol atarak kulübün en golcü ikinci ismi oldu. Pendikspor’da şampiyonluk yaşayarak TFF 1.Lige çıkmayı başarırken Fındık’a yine yol göründü.

Berk İsmail Ünsal

AMEDSPORLU BERK İSMAİL ÜNSAL’LA BERABER OYNADILAR
Pendikspor’dan ayrıldıktan sonra Esenler Erokspor’a transfer olan Fındık burada Amedspor’un golcüsü Berk İsmail Ünsal’la beraber forma terlettiler. Ünsal 36 Fındık ise 34 karşılaşmaya çıkarken kulübün en golcü futbolcusu 18 golle Sertaç Çam sonrasında 14 golle Berk İsmail Ünsal ve üçüncü olarak da sekiz golle Zahit Fındık oldu. Kulüp bu oyunculara rağmen bir üst lige çıkmayı başaramadı.

SEZON SONUNDA KASTAMONUSPOR’A TRANSFER OLDU
Zahit Fındık sezon sonunda Kastamonuspor’a transfer oldu. Burada çıktığı 14 karşılaşmada yalnızca bir kez rakip ağları havalandıran oyuncu performansında ciddi bir düşüş yaşarken devre arasında Düzcespor’a transfer oldu. Burada çıktığı ilk maçında 4 gol atan futbolcu performansıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Amedspor’da savunma hattını zorlayabilecek olan Fındık’ın nasıl bir performans göstereceği bilinmiyor.

DÜZCESPOR AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?
Düzcespor - Amedspor maçı 27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00’da Düzce Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER