Amedspor’da yıllarca forma terleten orta saha oyuncusu Mansur Çalar geçtiğimiz sezon başında Adıyaman FK’ya transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncu devre arasında buradan ayrılırken yeni durağı da belli oldu.

Mansur Çalar-1

Mansur Çalar

AMEDSPOR’DAN GİTTİ MANSUR ÇALAR’IN İKİNCİ DURAĞI OLDU
1986 doğumlu 38 yaşındaki futbolcu Batman’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Amedspor’da başlayan futbolcu sonraki yıllarda çok kısa süreli de olsa Eyüpspor, Menemenspor ve Trabzon Akçaabat FK forması da giydi. Oyuncu yıllarca Amedspor forması terletirken 15 yılda 400’ün üzerinde karşılaşmaya da çıktı. Sezon başında kulübün yaş ortalamasını düşürmesi sebebiyle oyuncuyla yollar ayrıldı. Jübilesini Amedspor yapması istenen futbolcu kariyerine devam etme kararı aldığı için Adıyaman FK’ya transfer oldu.

MANSUR ÇALAR ADIYAMAN FK’DAN AYRILIYOR
Tecrübeli futbolcu Çalar sezon başında transfer olduğu Adıyaman FK’dan devre arasında 3. Lig takımlarından Siirt İl Özel İdare’yle anlaşma sağladı. Çalar sezon başından beri Adıyaman’da 14 karşılaşma da forma terletti. Ligin ikinci devresinde yeni takımında nasıl bir performans göstereceği de merakla bekleniyor.

Galatasaray ve Milli Takım’da oynadı! Amedspor’a geliyor Galatasaray ve Milli Takım’da oynadı! Amedspor’a geliyor

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER