2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’un tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal gündeme dair açıklamalar yaptı. Amedspor’da gözler Uşakspor maçına çevrilmişken Ötekilerin Gündemi’ne açıklamalar yapan Bakkal transfer süreci ile ilgili de konuştu. Bakkal, transfer sürecinin bittiğini vurguladı.

Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu

“TRANSFERDE İSİM SATIN ALINMAZ”
Amedspor’un teknik direktörü Bakkal, transfer süreci ile ilgili olarak, “Transferde isim satın alınmaz, performans satın alınır. Transferi bugün itibariyle kapattık” açıklamasını yaptı. Bakkal şampiyonluk hakkında da açıklama yaptı.

BAKKAL: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAK
Teknik direktör Bakkal, “Şampiyon olmak istiyorsak önde oynayacağız, üreteceğiz. Çünkü iç sahada arkamızda 20 bin taraftar var. Benim bu coşkuyu saha içindeki hücum futboluyla birleştirmem gerekiyor” açıklamasını yaparak kulübün daha coşkulu oynaması gerektiğine de dikkat çekti. 

AMEDSPOR’DA SON TRANSFER GÜNDEMİ
Amedspor transfer sürecini bitirirken son günlerde yaşanan bazı gelişmelere göre de Eyüp Oskan’ın Nazilliye kiralık verilmesinden vazgeçildi. Oyuncu kulübe tekrar çağrıldı. Muhammed Enes Yılmaz transferi için ise Erzincanspor yüksek bir bonservisin ve bunun yanı sıra Yunus Tarhan’ın bonservisini de istedi. Amedspor bu transferi kabul etmedi.

Editör: Mücadele Gazetesi