Amedspor’un deneyimli ve tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal, kulübün başında üçüncü karşılaşmasına çıkarken üç maçta yedi puan almayı ve son iki haftadır da üst üste iki galibiyet almayı başardı. Bakkal, Düzcespor maçı sonrası Mücadele’ye konuştu. Bakkal karşılaşma hakkında, “İyi oyun vardı oyun başından itibaren üstünlük Amedspor’daydı. Hem savunmada hem de hücum da iyi oynayan bir takım bir de penaltı kaçırdık. İyi bir takım olduk, istekli arzulu. Giren çıkan herkes katkı da bulunmaya başladı. Tabi artık maç maç bakıyoruz Aksaray maçına bakıyoruz” dedi.

Ertem Şener Amedspor’a söz verdi! Bakın neler söyledi Ertem Şener Amedspor’a söz verdi! Bakın neler söyledi

MERT ÇAPAR SAKATLANDI MI?

Bakkal Mert Çapar’ın sakatlığı içinde konuştu, “Mert dizine üst adelesine darbe aldı pek önemli bir şey olacağını zannetmiyorum diz darbesi var. Bir müddet topallayacağını düşünüyorum. Fakat önemli bir galibiyet, hem iyi bir oyun. Beni de mutlu eden bir oyun, hep rakip sahada oynamaya çalışan bir takım. O sebepten mutluyuz, yarından itibaren de Aksaray maçına odaklanacağız” dedi.

AMEDSPOR’DA YENİ TRANSFER VAR MI?

Mesut Bakkal transfer döneminin devam ettiği süreç içinse, “Transferde Çekdar ve Çapar gelene kadar bayağı bir yoğun baskı vardı. Bu takımın üzerinde bir oyuncu almamız lazım. Şuan da o veya bu oyuncu diyemem ama aldığımız zaman Çekdar veya Çapar gibi hem takımın hem camianın kabul ettiği bir oyuncu bulacağız ki ona göre alalım. Şuan öyle bir düşüncemiz yok. Tabi transferde ne olacağını bilemiyoruz fakat şuan da öyle bir düşüncemiz yok” dedi.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER