Amedspor’da iki haftalık galibiyet özlemi Sarıyer karşılaşmasıyla beraber son buldu. Mesut Bakkal yönetimindeki kulüp çıktığı ikinci karşılaşmasında üç puan almayı başardı. Kulübün ilk 11’in de bugün Şanlıurfaspor’dan alınan Mert Çapar ve Giresunspor’dan Çekdar Orhan yerlerini alırken diğer iki yeni futbolcu Berkay Can Değirmencioğlu ve Taşkın Çalış ise yedek olarak kulübede yerlerini aldılar.

Amedspor Çekdar Orhan

KARŞILAŞMANIN İLK YARISI 1-0 BİTTİ
Amedspor karşılaşmanın 19.dakikasında Veli Çetin’in kaydettiği gol ile birlikte 1-0’lık üstünlüğü sağladı. Oyuncunun kaydettiği golle beraber karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 biterken Sarıyer’de iki oyuncuda sarı kart gördü. Cuma Menize ve Hakan Özmert’in kart görmesi ile beraber ilk devre bitti.

Amedsporrr

İKİNCİ YARI BERABERLİK GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına Sarıyer ekibi değişiklikler yaparak başladılar. 53.dakikada korkulan oldu ve Umut Bulut sahneye çıkarak skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Berk İsmail Ünsal golünü atarken 73.dakikada karşılaşma 2-1 oldu. Maçın 79.dakikasında bu kez de yeni transfer Çekdar Orhan sahneye çıktı golünü atarak skoru 3-1’e getirdi.

Amedspor bu transferden 10 milyon lira kazanacak! Amedspor bu transferden 10 milyon lira kazanacak!

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ
Amedspor bu skorla tamamladığı karşılaşmayla beraber üzerindeki karabulutları dağıtmış oldu ve kulüp sahasında 3 puanı 3 golle aldı.

AMEDSPOR PUANINI 40’A YÜKSELTİ
Amedspor bu sonuçla puanını 40’a yükselterek üçüncü sıradaki yerini korudu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER