Ligin ilk devresinde stadyum sorunu sebebi ile Pendikspor karşılaşmasını Iğdır Şehir Stadı’nda oynayan Amedspor, burada Pendikspor’a karşın 1-0’lık mağlubiyet almıştı. Bu maçın ardından Amedspor’un o dönemki teknik ismi Ersun Yanal’la yollar ayrılmış ve kulübe veda etmişti. Şimdi ise benzeri bir durum bu kez Pendikspor için yaşandı.

AMEDSPOR YENDİ PENDİK’TE HOCA GİTTİ

Amedspor’dan gitti küme düştü: Yeniden Diyarbakır’a geliyor! Amedspor’dan gitti küme düştü: Yeniden Diyarbakır’a geliyor!

Amedspor’un geçtiğimiz hafta aylar sonra deplasmanda aldığı galibiyet sonrası Pendikspor’da teknik direktör Taylan Temel’le yollar ayrıldı.

Pendikspor kulübü bugün ise yeni teknik direktörünü duyurdu. Pendikspor’da hocalık görevine eski futbolcu Uğur Uçar getirildi.

Muhabir: Fatih SURUÇ