TFF 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır takımları Amedpsor ve Diyarbekirspor'un 14.00’da oynanan maçları önümüzdeki haftalarda değişecek. Peki maçlar hangi saatlerde oynanacak?

Amedspor Diyarbakır Stadyumu Arnavutköy Maçı

AMEDPSOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR 
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden lider Amedpsor performansıyla göz dolduruyor. Ligin 30. haftasında sahasında ağırladığı Arnavutköy Belediye Spor ile 5-1'lik bir skorla ayrılan Amedpsor ligde liderliğini korudu. Sezonun bitimine 8 hafta kala 62 puanla lider konumunda yer alıyor.

Amedspor Futbolcuları Uşakspor

DİYARBEKİRSPOR PLAY-OFF GERİSİNDE KALDI 
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Play- Of hattı için mücadele eden Diyarbekirspor ise son haftalarda üst üste yenilgi alarak Play- off hattından uzaklaştı. Diyar ligde 40 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!

Diyarbekirspor Trabzon

AMEDSPOR VE DİYARIN MAÇ SAATLERİ DEĞİŞECEK
Amedspor ve Diyarbekirspor'un saatleri değişti. Nisan ayının ilk haftasında oynanacak maçlardan sonra saat 14.00'da oynanan maçlar bir saat ileri alınarak 15.00'da oynanmaya başlanacak. Buna göre, 3 Nisan’da Amedspor’un deplasmanda oynayacağı ve Diyarbekirspor’un Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacağı  Nazilli Belediyespor maçlarıyla birlikte maçlar artık 15.00’da oynanacak.

Muhabir: Abdullah AKYOL