Diyarbakır takımının TFF 1. Lig’e çıkmasında emekleri olan Mesut Bakkal’ın sözleşmesi sezon sonu sona ermişti. Kulüp, kongre sürecini beklerken Bakkal’la devam edeceği yönünde iddialar gündemde yerini alıyordu. Ancak son dakika gelişmesi ile beraber Amedspor ve Bakkal cephesinden ayrı ayrı açıklamalar gelirken iki tarafında anlaşamadığı duyuruldu.

Amedsportaraftar Seyirciamedspor

BAKKAL VE AMEDSPOR CEPHESİ NEDEN ANLAŞAMADI?

Teknik direktör Mesut Bakkal ve Amedspor yönetiminin maddi sebeplerden dolayı anlaşamadığı öğrenildi. Bakkal’ın eşi Ayla Bakkal’da, Amedspor’un resmi sayfasından yapılan bir paylaşımın altına, “Heykelini dikeceğiz diyenler bir futbolcunun alacağı paranın neredeyse yarısını teklif ediyorlar. Bu kibarca anlaşma demektir. Bilgi kirliliği olmasın diye yazıyorum bizim ailecek hakkımız helaldir. Allah Amedspor’un yanında olsun. Her şey için teşekkürler Diyarbakır” dedi.

Ayla Bakkal’ın yorumuna bazı taraftarlar da karşılık vererek, “Camia olarak bizde sizi çok sevdik ve değer verdik her zaman buraların kapıları açıktır. Eğer dediğiniz gibiyse kesinlikle karşısındayız. Mesut hocayla tekrar konuşulsun lütfen.”

İşte o yorumlar:

Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti

Muhabir: Onurcan GÜLER