Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden Amedspor’da en fazla forma terleten üç oyuncuyu derledik. İşte en fazla forma terletenler…

Amedspor Aykut Özer

AMEDSPOR’DA EN FAZLA FORMA TERLETEN AYKUT ÖZER
Amedspor formasını bu sezon en fazla terleten futbolcu tecrübeli file bekçisi Aykut Özer oldu. Özer, sezon başında transfer olduğu Amedspor’da 26 karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Bu karşılaşmalarda aldığı süre ise 2340 dakika olurken üç kez de sarı kart gördü.

Amedspor Batuhan Tur

ÖZER’LE BERABER BATUHAN TUR
Amedspor’un bu sezon en fazla forma şansı bulmuş olan bir diğer oyuncusu ise Batuhan Tur oldu. Tur’da Özer gibi 26 karşılaşmaya çıkarken aynı sürede performans gösterdi. 2340 dakikalık bir performans ortaya koyan Tur, bir kez de gol atarak kulübüne katkı da bulunmayı başardı.

Selahattin Demirtaş’tan Amedspor taraftarına jest Selahattin Demirtaş’tan Amedspor taraftarına jest

Amedspor Uğur Adem Gezer

ÜÇÜNCÜ SIRADA UĞUR ADEM GEZER
Kulübün bu sezon en fazla formasını terletmiş olan üçüncü futbolcusu da Uğur Adem Gezer oldu. Gezer, Amedspor’da bu sezon 26 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda 2338 dakika süre alırken üç gol attı üç sarı kart gördü.

amedspor kadrosu

Böylelikle Amedspor'da sezon başından bu zamana kadar kulübün en fazla formasını terleten isimler sırasıyla Aykut Özer, Batuhan Tur ve Uğur Adem Gezer oldu.

Muhabir: Onurcan GÜLER