Batuhan Tur, bu sezon Amedspor'da 27 karşılaşmanın çoğunluğunda ilk 11'de başlama ve en fazla süre alma noktasında en istikrarlı oyunculardan birisi. Kulübün en fazla süre alan futbolcusu olan Tur, bu istikrarını kaleci Aykut Özer'le birlikte paylaşıyor. İki oyuncuda sezon başından bu yana en fazla forma şansı bulan isimler olurken iki ismin de aldığı süre toplamda 2430 dakika olarak kaydedili. 

Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti

AYKUT'UN ÜÇ BATUHAN'IN HİÇ!

Aykut Özer sezon başından bu yana çıktığı karşılaşmalar da en fazla süre alan isim olurken üç kez de sarı kart görürken Batuhan Tur ise yine aynı şekilde en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı. Ancak Batuhan sezon başından bu yana çıktığı onca karşılaşmada bir kez bile sarı kart görmeyerek dikkat çekti. Oyuncunun bu denli dikkatli oynuyor olması da takdirleri kazandı. Batuhan Tur, çıkmış olduğu 27 karşılaşmada bir kez de rakip ağları havalandıran isim olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncunun önümüzdeki maçlarda da bu performans ve istikrarını koruması bekleniyor.

Amedspor Batuhan Tur

Batuhan Tur

BATUHAN TUR KİMDİR?

1992 Ankara doğumlu olan Alaettin Batuhan Tur, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. Hacattepe ve Tavşanlı Linyitspor formaları da giyen28 yaşındaki sağ bek, son olarak Etimesgut Belediyespor forması giydi.

Muhabir: Onurcan GÜLER