Amedspor Kastamonuspor’a karşı yenildiği karşılaşmayla beraber hem liderliği hem de namağlup serisini kaybetmişti. Kulüp bu karşılaşmanın ardından üst üste beraberlikler ve mağlubiyetler almış teknik direktör, kaptan ve birçok isim kulüpten ayrılmıştı. Devre arasında yenilenmeye giden kulüpte yeni teknik direktör ve yeni futbolcularla toparlanma süreci başladı, geçtiğimiz gün Sarıyer karşılaşmasıyla beraber tekrardan bir çıkışa geçti. Amedspor bu hafta alacağı galibiyetle beraber liderlik koltuğuna tekrar oturabilir.

Amedsporrr

AMEDSPOR ÜÇ PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAK
27 Ocak Cumartesi günü saat: 14.00’de Düzcespor deplasmanında sahaya çıkacak olan Amedspor bu haftaki karşılaşmasında üç puan alması durumunda rakiplerinin puan kaybetmesiyle liderlik koltuğuna haftalar sonra tekrar oturabilir. Peki Amedspor’un rakipleri kimlerle oynuyor olacak?

Iğdır FK 42 puanla Amedspor’un iki puan önünde lider Kastamonuspor’un ise bir puan gerisinde yer almakta. Geçtiğimiz gün Ankara kulübü Etimesgut Belediyespor’a karşı son dakikada kaydettiği gol ile üç puanı kurtara Iğdır’ın bu haftaki rakibi 36 puan ile dördüncü sırada yerini alan ve şampiyonluk hedefi olan 24Erzincanspor olacak. Geçtiğimiz hafta ise lider Kastamonuspor’a karşı sahasında üç puan almayı başaran 24Erzincanspor Amedspor’un liderlik yarışında önünü açmış oldu.

Kastamonuspor ise son iki haftadır üst üste yaşadığı mağlubiyetler ile liderliği riske attı. Bu hafta düşme potasına yakın yerlerde bulunan Fethiyespor’a karşı sahaya çıkacak olan Kastamonuspor’da hedef üç puan olurken sürpriz bir sonucun çıkması da mümkün olabilir.

İsmi Amedspor ile anılıyordu! Açıklama yaptı İsmi Amedspor ile anılıyordu! Açıklama yaptı

Rakiplerinin kaybetmesi ve Amedspor’un da bu hafta deplasmanda çıkacağı karşılaşmadan üç puan almasıyla beraber liderlik koltuğunu tekrardan kapma ihtimali var.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER