Diyarbakır kulübü Amedspor, ligin ikinci yarı hazırlıklarını bugün itibariyle tamamladı. Antalya kampını noktalayan kulüp Denizlispor maçı için yola çıktı. Kulübün ikinci yarı macerası hafta sonu başlıyor. Peki kulüp devre arasında neler yaptı?

Amedspor maçını TFF yayınlayacak mı? Karar açıklandı Amedspor maçını TFF yayınlayacak mı? Karar açıklandı
Taşkın Çalış

AMEDSPOR SAKATLIKTAN YENİ ÇIKMIŞ İKİ FUTBOLCU
Amedspor’da ligin ilk devresinde birçok kez forma terleten kaptan Gökhan Alsan’ın gitmesinin ardından yerinin doldurulması için Taşkın Çalış transfer edildi. Çalış, kariyerinde başarılı bir ivme yakalamış, Süper Lig tecrübesini de yıllarca yaşamış bir oyuncu olurken geçtiğimiz dönemlerde yaşamış olduğu sakatlık sebebiyle formsuz bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

Berkay Can Değirmencioğlu

Berkay Can Demircioğlu

AMEDSPOR’A SAKAT FUTBOLCULAR GELDİ
Kulübün ikinci bir transferi olan ve Çorum FK’dan getirilen Berkay Can Demircioğlu da iki sezon kadrosunda bulunduğu kulübünde sezon başı yaşamış olduğu sakatlık sebebiyle devreyi erken kapatmıştı. Amedspor yapmış olduğu iki sakat futbolcunun transferi ile birlikte ikinci yarıda nasıl bir performans göstereceği merakla beklenirken, forvet sorununun da giderilmemiş olması taraftarın tepkisini çekiyor. Amedspor’da önümüzdeki günlerde bir forvet transferi yapılıp yapılmayacağı, yapılsa bile sakat olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER