Sezona TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK’da başlayan ve burada oynayan Taner Gümüş’ün yeni takımı belli oldu. Futbolcu, geçtiğimiz yıl şampiyonluğu Amedspor’a kaptıran Kastamonuspor’la anlaşmaya vardı.

Taner Gümüş Amedspor

Amedspor taraftarı tutuklandı: Barikat açıklama yaptı! Amedspor taraftarı tutuklandı: Barikat açıklama yaptı!

ŞAMPİYONLUKTA EMEKLERİ VARDI
Kayserispor altyapısında yetişen 24 yaşındaki Kayserili orta saha oyuncusu Gümüş, Amedspor’da iki sezon forma terletti. Gümüş, 63 maçta forma giyerken 8 gol atarak kulübe katkı sağlamayı başardı ve Diyarbakır ekibinde şampiyonluk yaşadı.

Amedspor’da Şampiyon Oldu Şimdi Kastamonuspor’a Gidiyor!

Futbolcu bu sezona ise Menemen FK’da başladı. Burada ise çıktığı 12 maçta 1 gol katkısında bulunurken, Altligler’in haberine göre, devre arasında Kastamonuspor’la anlaşmaya vardı.

Kaynak: Haber Merkezi