• USD 32,27
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.405,98
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.623

Kastamonuspor Haberleri

Kastamonuspor haberleri ve güncel Kastamonuspor gelişmeleri, Kastamonuspor ile ilgili tüm video, Kastamonuspor fotoğrafları ve Kastamonuspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon Amedspor’un ardından Play-Off maçları da belli oldu. Bakın kim kimle eşleşti…

AMEDSPOR

TFF 2.Lig’te Diyarbakır ekibinin başa baş şampiyonluk mücadelesi verdiği Kastamonuspor’dan Aziz Elaldı’ya başsağlığı mesajı geldi.

AMEDSPOR

TFF 1. Lige çıkmak için Manisa deplasmanında sahaya çıkan Amedspor, şampiyonluk maçını tek golle kazanmayı başardı.

AMEDSPOR

Amedspor’un son iki haftadır oynadığı Kastamonuspor ve Iğdırspor karşılaşmaları için şehrin iki meydanına dev ekranlar kurulmuştu.

AMEDSPOR

Gazeteci ve haber sunucusu Cüneyt Özdemir, youtube kanalından Amedspor başta olmak üzere Diyarbakır futbolunun çilesini anlattı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdürmeye devam ederken artık yüzdü yüzdü şampiyonluk için kuyruğa geldi. İşte ayrıntılar…

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, hafta sonu Kastamonuspor’a karşı sahaya çıkmış üç puanı tek golle alarak şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım...

AMEDSPOR

Amedspor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Kastamonuspor müsabakasında yaşananlar sebebi ile ceza aldı. İşte ceza miktarı…

AMEDSPOR

Kastamonuspor taraftar grubu, Amedspor maçında hatalı gol yiyen Diyarbakırlı futbolcu Abdullah Yiğiter’le ilgili açıklama yaptı.

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında üç puan alan Amedspor'a övgü dolu sözlerin adresi Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün oldu.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Diyarbakır ekibi Amedspor, deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olmuştu. Maçın başında Eyüp Oskan’ın golü ile üç puanı tek...

AMEDSPOR

Gazeteci yazar Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz hafta sonu şampiyonluk için oynanan Kastamonuspor Amedspor maçını yorumladı, iki takıma da övgüler dizdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Kastamonuspor maçı TFF Youtube kanalından naklen yayınlanmıştı.

AMEDSPOR

Gazeteci yazar ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Amedspor’un şampiyonluk kutlamaları için paylaşım yaptı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un Kastamonuspor’a konuk olduğu maçı dün TFF canlı olarak naklen yayınlamıştı. Peki maçı kaç kişi izledi?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un şampiyonluk için çıktığı Kastamonuspor maçındaki tek golü kaydeden Eyüp Oskan’ın paylaşımı dikkat çekti.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, dün deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olduğu karşılaşmayı tek golle kazanırken şampiyonluk için de kritik eşiği geride bıraktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Kastamonuspor deplasmanından Eyüp Oskan’ın üçüncü dakikadaki golü ile üç puanı almayı başardı.

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında üç puan almayı başaran Amedspor, şampiyonluğa adım adım ilerlerken maç sonrası iki isimde Mücadele Gazetesi’ne konuştu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Kastamonuspor deplasmanından üç puanı tek golle aldı, şampiyonluk için en kritik aşamayı geçti.

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında sahaya çıkan Amedspor, üç puanı tek golle almayı başarırken maç TFF Youtube kanalında yayınlandı.

AMEDSPOR

Kastamonuspor deplasmanında sahaya çıkan Amedspor, karşılaşmanın üçüncü dakikasında Eyüp Oskan’ın golü ile öne geçmeyi başardı.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta son haftalarda Kastamonuspor Amedspor arasındaki liderlik mücadelesini Amedspor kazanırken farkı da altıya çıkardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor Kastamonuspor deplasmanında sahaya çıkarken karşılaşmanın da ilk yarısı 1/0'lık üstünlükle bitti.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da Amedspor maçı için vatandaşlar Kent Meydanı ve Park Ormana akın ediyor. İşte maç öncesi gelen ilk görüntüler…

AMEDSPOR

Sezon başından bu yana en istikrarlı forma giyen futbolcular arasında yer alan Batuhan Tur, Amedspor’un bugünkü maçında yer almayacak.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un şampiyonluk için kritik olan Kastamonuspor maçı için Van Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde canlı yayınlayacaktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır Kent Meydanı nerede? Kent Meydanına nasıl ve nereden gidilir? Amedspor maçı için taraftar merak ediyordu işte yanıtı…

AMEDSPOR

Amedspor bugün deplasmanda Kastamonuspor’a karşı sahaya çıkmaya hazırlanırken Diyarbakır’ı da heyecan sardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’u sahasında konuk etmeye hazırlanan Kastamonuspor’da teknik direktörden dikkat çeken paylaşım geldi.