Play-Offlarda Diyarbakır ekibinin gerisinde yer alan Kastamonuspor, Iğdırspor, 24Erzincanspor, İskenderunspor ve Menemen FK yerlerini almıştı. Bu zamana kadar oynanan karşılaşmalarda Erzincanspor, İskenderunspor ve Menemen FK elenmişti.

Sezonu ikinci sırada tamamladığı için Kastamonuspor otomatik olarak bu dört takımın galibiyle yarı final maçı oynayacaktı. Iğdırspor, çıktığı iki maçta da rakiplerini elemeyi başardı. Böylece Kastamonuspor’un Play-Off yarı finalinde rakibi de Iğdırspor olmuş oldu.

Alex de Souza istedi Diyarbakırlı futbolcu alındı! Alex de Souza istedi Diyarbakırlı futbolcu alındı!

ÖNCE İSKENDERUNSPOR’U SONRA ERZİNCAN’I ELEDİ

Iğdırspor ilk olarak İskenderunspor’u sahasında 1/0’lık galibiyetle elemeyi başardı. Daha sonrasındaysa Erzincanspor’a karşı deplasmanda 3/0’lık galibiyet almıştı. Bugün oynanan rövanş karşılaşmasını da 3/1’lik galibiyet tamamlayan Iğdırspor, yarı finale çıkmayı başardı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımları Kastamonuspor ve Iğdırspor arasındaki oynanacak olan maç sonrası eleyen takım finale yükselerek 2.Lig Beyaz Grubun finalistiyle karşılaşacak. Bu maçtan da galibiyetle ayrılan takım Amedspor ve Esenler Erokspor’un ardından 1.Lige adını yazdıran üçüncü takım olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER