Amedspor ile sezon başı anlaşma sağlayan Serdar Bozkurt, 1’i kupa maçı olmak üzere 19 resmi maça çıktı. Kupada Boluspor’a elenen Amedspor, Bozkurt yönetiminde ligde çıktığı 18 karşılaşma 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

amedspor kadrosu

AMEDSPOR’DA SERDAR BOZKUR NEDEN AYRILDI

Amedspor’da Serdar Bozkur ile yolların ayrılma sebebi ise son 8 maçta sadece 1 galibiyet alınması olarak değerlendiriliyor.

AMEDSPOR LİDERLİKTEN UZAKLAŞTI

2.Lig Kırmızı Grup'ta uzun süre lider kaldıktan sonra çöküşe geçen Amedspor sezonun ilk yarısını zirvenin 7 puan gerisinde tamamlayarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Amedspor’da kalacak futbolcular kim? Amedspor’da kalacak futbolcular kim?

AMEDSPOR PUAN DURUMU

Ligin güçlü ekiplerinden Memen FK ile deplasmanda kozlarını paylaşan Amedspor sahadan yenilgiyle ayrılarak sezonun ilk devresini 36 puanla üçüncü sırada bitirdi.

AMEDSPOR İLK KEZ DEPLASMANDA YENİLDİ

Bu sezon ikinci yenilgisini alan ve ilk kez deplasmanda mağlup olan Amedspor'da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollar ayrıldı. 1'i kupa olmak üzere son 8 resmi maçında sadece 1 kez kazanabilen Amedspor, bu süreçte 3 yenilgi aldı.

MURAT YİĞİTER UYARMIŞTI

3 hafta önce görevinden ayrılan sportif direktör Murat Yiğiter, teknik direktör Serdar Bozkurt'un hatalarına dikkat çekmişti.

Haber: Fatih SURUÇ

Editör: Fatih Suruç